Holyone İle Röportaj
-
bizim şeyhle konusmamız tanışmamız mümkünmü yoksa illa sitemizmi olması gerekiyor ?
-
abi siyasi sorulara gerek yok bence ama siyasi kafası benm gibi düşünüyor helal olsun:D
-
Bir kisiyle röportaj yapabilmek icin, o kisinin ilgi ve bilgi alani ile ilgili belli bir deneyime sahip olmak gerekir.
Röportaji yapan vatandasin sectigi kelimeler,sordugu sorular alakasiz ve yerinde olmamis.
Acikcasi ben bu röportajdan sonra HolyOne ` i daha iyi tanimis olmadim.
Röportaji yapan eleman HolyOne `dan daha fazla konusmus maasallah...
Daha cok kendine reklam yapma gibi birsey sezdim ama neyse.
Uzun lafin kisasi, HolyOne `a laik olan bir röporaj olmamis... -
bluename bunu yazdı:
-----------------------------
abi siyasi sorulara gerek yok bence ama siyasi kafası benm gibi düşünüyor helal olsun:D
-----------------------------
ewet siyasi yerine neler le uğraşıor felan hesabı olsaydı iyi olurdu benimki de magazin oldu ama ossun :D -
Ve Tanrı Şeyhimizi yarattı...
-
Röpörtaj süper olmuş.Holyone bizi discoya götürrr
-
eL-CD bunu yazdı:
-----------------------------Aslında Ben Yapıcaktım Holy One Abimizle Röpörtaj W1l3d4 İzin Vermedi : P
Öpem Seni W1L3D4
-----------------------------kefil olacak birini bulmusun :)
-
Şeyhimiz aslında cok guzel noktalara değinmiş.Mesela bir gruptan bahsetmiş.Emek verilirse milyon dolarlar kazanabilmekten vsvs...Ben inanıyorum ki Tahribat ımız; gelecek yıllarda çok daha harika ortamlarda,çok iddialı konularda bilişimin ,[en azından Bu ülke var oldukça) Türkiye deki bilişimin tek adresi olacaktır.Zaten yol o yöndedir.
Ben tüm kalbimle isterim.Böyle bi kadro,hele de sanalda,Allah devamını sonsuza kılsın,en iyi şekilde,felsefesi doğrultusunda ebediyete doğru büyüyerek yol al Tahribat.Amin !
-
http://z0ne-h.org/haber/haber_detay.asp?haberID=83
aaa benim tşört laa bu ben yapmıştım bunu :D
-
Hoş Bir Reportaj olmuş yinede, Şeyhimizin Üslubunu Sevdim. Gerçekten Hoş Bir Kişilik.