folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Honda Civic Aldım - Ekranı Gitti

Honda Civic Aldım - Ekranı Gitti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Tüp te taktırsan yine benzin alıcaksın çünki ilk ateşlemeyi benzinle yapıyor sonra kendi otomatik tüpe geçiyor çoğu tüpte artık böyle bu şekilde olunca elinde sonunda yine azda olsa benzin alıyosun . Ayrıca yok tüp ayarı yok tüpün sigortası attı yok enjektörü tıkandı gibi problemlerde 2 ayda bir sanayiye uğrarsın bence hiç bozmayın aracı bu şekilde devam. Ekranın üzerine vur düzelir :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

tüp taktırmak niye ayıp olsun kadınlar bile tüp bebekle dolaşıyo :)yakıttan tasarruf edeceğin doğru kardeşim %25 oraında karın olur ama arabanın ömrünüde %25 oranında azaltıyor ayrıca  aracı çalıştırmadan saece kontağı çevir elektrik ver sonra cihazı açmayı dene  kırmızı ışık yanınca arabayı çalıştır akım gelmiyodur muhtemelen  başka bi sorun olamaz bu şekildede olmazsa servisine gidin oynamayın....

maycamp85
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

istsnbuldaysan  HONDA PARK a ( Yetkili Servis ) götür. 5 yıl garantisi var ise aracın şuan garantide sayılır.

istersen google amcadan yardım al telefon ile ara sor.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

beyler bugün araba aldık hayırlısıyla. bu mubarek günde güzel bi ikinci el araba satın almış olduk. honda civic 2008 mode. bunda sonradan taktırılan falan entegre gibi duran bi ekran vardı. açtım kurcaladım falan navigasyonu radyosu kamerası çalışıyordu. sonra yolculuk yapalım dedik. çalıştırdık arabayı ekran açılmadı. radyo falan da hep ekrandan kontrol. müzik dinleyemedik =P

nesi vardır? yarın babam eski sahibine sorucak gerçi ama bi türlü açamadım deli oldum. her tuşu denedim diyebilirim. alakasız şeyleri bile denedim açılmadı.

bir de bu araca tüp taktırmak ayıp olur mu onu sorucam. taktırsak ne kadar kar ederiz yakıttan? kendi sınıfına göre az yakıyo diyolar. kmde 25 kuruş yakıyor demişler. daha fazla yakacağını tahmin ederek onu göze alarak aldık ama 25 kuruşsa yine çok iyi sayılır.

not : hayır hesabım çalınmadı bu benim =P inşallah maşallah dedim diye şaşıranlar olabilir heyecan yapmayın bişey yok :D

Şurayı okumsaydın imana geldin sanacaktım.

Tüp karizma çizdirir avm'lere kapalı otoparklara almazlar, 1 an dalgınlığına gelir araba full yada sevgilin var girersin güvenlik bagajı 1 kaldırır çık geri der mortingen strasse.

Avm lere almama gibi bir sorun yok,eğer olsaydı biraderin taunusu almazlardı.Tek sorun tüp olmazddı herhal :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Pro hayırlı olsun bu taraflara gelirsen kutlarız.din bezirganlığı moda olunca napacaksın ağzında aksanında kayacak.benimde aklımda bu japon kuzularından var.ergonomik uzun ömürlü her zaman kazandırıyor sanayiye kolay kolay gitmiyor.yanımızdaki sitede 65 yaşındaki kadında 1992 model orjinal japon toyota var kol saati gibi hala tıkır tıkır.ya alman ya da japon bişeyler bakıyorum.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

beyler bugün araba aldık hayırlısıyla. bu mubarek günde güzel bi ikinci el araba satın almış olduk. honda civic 2008 mode. bunda sonradan taktırılan falan entegre gibi duran bi ekran vardı. açtım kurcaladım falan navigasyonu radyosu kamerası çalışıyordu. sonra yolculuk yapalım dedik. çalıştırdık arabayı ekran açılmadı. radyo falan da hep ekrandan kontrol. müzik dinleyemedik =P

nesi vardır? yarın babam eski sahibine sorucak gerçi ama bi türlü açamadım deli oldum. her tuşu denedim diyebilirim. alakasız şeyleri bile denedim açılmadı.

bir de bu araca tüp taktırmak ayıp olur mu onu sorucam. taktırsak ne kadar kar ederiz yakıttan? kendi sınıfına göre az yakıyo diyolar. kmde 25 kuruş yakıyor demişler. daha fazla yakacağını tahmin ederek onu göze alarak aldık ama 25 kuruşsa yine çok iyi sayılır.

not : hayır hesabım çalınmadı bu benim =P inşallah maşallah dedim diye şaşıranlar olabilir heyecan yapmayın bişey yok :D

Şurayı okumsaydın imana geldin sanacaktım.

Tüp karizma çizdirir avm'lere kapalı otoparklara almazlar, 1 an dalgınlığına gelir araba full yada sevgilin var girersin güvenlik bagajı 1 kaldırır çık geri der mortingen strasse.

Avm lere almama gibi bir sorun yok,eğer olsaydı biraderin taunusu almazlardı.Tek sorun tüp olmazddı herhal :D

Hocam avm'lerin otopar genelde kapalı olur, kapalı otoparka lpg'li araç girmesi yasaktır, eğer sizin orda alıp bir şey demedilerse :D Çok saçma bir şey.

Tüm avmlerde kapalı otoparklarda bagaja bakarlar girerken.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

Tüp te taktırsan yine benzin alıcaksın çünki ilk ateşlemeyi benzinle yapıyor sonra kendi otomatik tüpe geçiyor çoğu tüpte artık böyle bu şekilde olunca elinde sonunda yine azda olsa benzin alıyosun . Ayrıca yok tüp ayarı yok tüpün sigortası attı yok enjektörü tıkandı gibi problemlerde 2 ayda bir sanayiye uğrarsın bence hiç bozmayın aracı bu şekilde devam. Ekranın üzerine vur düzelir :D

Yaklaşık 2 senedir sıralı sistem kullanmaktayım.

Ne tüpün sigortası atıyor ne de entektörlerde bir sıkıntı yaşandı. Düzenli bakımını yaptırdıktan sonra hiç bir sıkıntı çıkmaz.

Gaz ayarı kaçıyor sadece okadar. Sigorta atmasında da tesisat ile alakalı bir sıkıntı vardır. Yoksa durduk yere hiç bir sigorta atmaz. Sorunlu yapılan sistemlerde sorun çıkar.

Yoksa gaz mis gibidir :))

Branxian tarafından 15/Ağu/12 14:49 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

vaay pro hayırlı olsun :) konuyu görünce dedim bismillah adam iş arıyodu dün. ne ara araba aldı :D

caps isteriz :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

hocam ben dede multimedia kiti var soğuk havalarda sinyal gelmiyor falan diyor bi ekrana geçmior, bi gpse geçmiyor, bazen arka kameraya geçmiyor. çözemedim gitti

markası nedir kitin

HolyOne tarafından 15/Ağu/12 16:11 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

hocam ben dede multimedia kiti var soğuk havalarda sinyal gelmiyor falan diyor bi ekrana geçmior, bi gpse geçmiyor, bazen arka kameraya geçmiyor. çözemedim gitti

markası nedir kitin

HolyOne Sende civic mi var Jazz mı var. ve kaç model.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 4689 Toplam Mesaj: 40