Honda Civic Aldım - Ekranı Gitti
-
Tüp te taktırsan yine benzin alıcaksın çünki ilk ateşlemeyi benzinle yapıyor sonra kendi otomatik tüpe geçiyor çoğu tüpte artık böyle bu şekilde olunca elinde sonunda yine azda olsa benzin alıyosun . Ayrıca yok tüp ayarı yok tüpün sigortası attı yok enjektörü tıkandı gibi problemlerde 2 ayda bir sanayiye uğrarsın bence hiç bozmayın aracı bu şekilde devam. Ekranın üzerine vur düzelir :D
-
tüp taktırmak niye ayıp olsun kadınlar bile tüp bebekle dolaşıyo :)yakıttan tasarruf edeceğin doğru kardeşim %25 oraında karın olur ama arabanın ömrünüde %25 oranında azaltıyor ayrıca aracı çalıştırmadan saece kontağı çevir elektrik ver sonra cihazı açmayı dene kırmızı ışık yanınca arabayı çalıştır akım gelmiyodur muhtemelen başka bi sorun olamaz bu şekildede olmazsa servisine gidin oynamayın....
-
istsnbuldaysan HONDA PARK a ( Yetkili Servis ) götür. 5 yıl garantisi var ise aracın şuan garantide sayılır.
istersen google amcadan yardım al telefon ile ara sor.
-
1-618-GR bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
beyler bugün araba aldık hayırlısıyla. bu mubarek günde güzel bi ikinci el araba satın almış olduk. honda civic 2008 mode. bunda sonradan taktırılan falan entegre gibi duran bi ekran vardı. açtım kurcaladım falan navigasyonu radyosu kamerası çalışıyordu. sonra yolculuk yapalım dedik. çalıştırdık arabayı ekran açılmadı. radyo falan da hep ekrandan kontrol. müzik dinleyemedik =P
nesi vardır? yarın babam eski sahibine sorucak gerçi ama bi türlü açamadım deli oldum. her tuşu denedim diyebilirim. alakasız şeyleri bile denedim açılmadı.
bir de bu araca tüp taktırmak ayıp olur mu onu sorucam. taktırsak ne kadar kar ederiz yakıttan? kendi sınıfına göre az yakıyo diyolar. kmde 25 kuruş yakıyor demişler. daha fazla yakacağını tahmin ederek onu göze alarak aldık ama 25 kuruşsa yine çok iyi sayılır.
not : hayır hesabım çalınmadı bu benim =P inşallah maşallah dedim diye şaşıranlar olabilir heyecan yapmayın bişey yok :D
Şurayı okumsaydın imana geldin sanacaktım.
Tüp karizma çizdirir avm'lere kapalı otoparklara almazlar, 1 an dalgınlığına gelir araba full yada sevgilin var girersin güvenlik bagajı 1 kaldırır çık geri der mortingen strasse.Avm lere almama gibi bir sorun yok,eğer olsaydı biraderin taunusu almazlardı.Tek sorun tüp olmazddı herhal :D
-
Pro hayırlı olsun bu taraflara gelirsen kutlarız.din bezirganlığı moda olunca napacaksın ağzında aksanında kayacak.benimde aklımda bu japon kuzularından var.ergonomik uzun ömürlü her zaman kazandırıyor sanayiye kolay kolay gitmiyor.yanımızdaki sitede 65 yaşındaki kadında 1992 model orjinal japon toyota var kol saati gibi hala tıkır tıkır.ya alman ya da japon bişeyler bakıyorum.
-
NetBABA bunu yazdı1-618-GR bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
beyler bugün araba aldık hayırlısıyla. bu mubarek günde güzel bi ikinci el araba satın almış olduk. honda civic 2008 mode. bunda sonradan taktırılan falan entegre gibi duran bi ekran vardı. açtım kurcaladım falan navigasyonu radyosu kamerası çalışıyordu. sonra yolculuk yapalım dedik. çalıştırdık arabayı ekran açılmadı. radyo falan da hep ekrandan kontrol. müzik dinleyemedik =P
nesi vardır? yarın babam eski sahibine sorucak gerçi ama bi türlü açamadım deli oldum. her tuşu denedim diyebilirim. alakasız şeyleri bile denedim açılmadı.
bir de bu araca tüp taktırmak ayıp olur mu onu sorucam. taktırsak ne kadar kar ederiz yakıttan? kendi sınıfına göre az yakıyo diyolar. kmde 25 kuruş yakıyor demişler. daha fazla yakacağını tahmin ederek onu göze alarak aldık ama 25 kuruşsa yine çok iyi sayılır.
not : hayır hesabım çalınmadı bu benim =P inşallah maşallah dedim diye şaşıranlar olabilir heyecan yapmayın bişey yok :D
Şurayı okumsaydın imana geldin sanacaktım.
Tüp karizma çizdirir avm'lere kapalı otoparklara almazlar, 1 an dalgınlığına gelir araba full yada sevgilin var girersin güvenlik bagajı 1 kaldırır çık geri der mortingen strasse.Avm lere almama gibi bir sorun yok,eğer olsaydı biraderin taunusu almazlardı.Tek sorun tüp olmazddı herhal :D
Hocam avm'lerin otopar genelde kapalı olur, kapalı otoparka lpg'li araç girmesi yasaktır, eğer sizin orda alıp bir şey demedilerse :D Çok saçma bir şey.
Tüm avmlerde kapalı otoparklarda bagaja bakarlar girerken. -
JackDaniels bunu yazdı
Tüp te taktırsan yine benzin alıcaksın çünki ilk ateşlemeyi benzinle yapıyor sonra kendi otomatik tüpe geçiyor çoğu tüpte artık böyle bu şekilde olunca elinde sonunda yine azda olsa benzin alıyosun . Ayrıca yok tüp ayarı yok tüpün sigortası attı yok enjektörü tıkandı gibi problemlerde 2 ayda bir sanayiye uğrarsın bence hiç bozmayın aracı bu şekilde devam. Ekranın üzerine vur düzelir :D
Yaklaşık 2 senedir sıralı sistem kullanmaktayım.
Ne tüpün sigortası atıyor ne de entektörlerde bir sıkıntı yaşandı. Düzenli bakımını yaptırdıktan sonra hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Gaz ayarı kaçıyor sadece okadar. Sigorta atmasında da tesisat ile alakalı bir sıkıntı vardır. Yoksa durduk yere hiç bir sigorta atmaz. Sorunlu yapılan sistemlerde sorun çıkar.
Yoksa gaz mis gibidir :))
Branxian tarafından 15/Ağu/12 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
vaay pro hayırlı olsun :) konuyu görünce dedim bismillah adam iş arıyodu dün. ne ara araba aldı :D
caps isteriz :P
-
hocam ben dede multimedia kiti var soğuk havalarda sinyal gelmiyor falan diyor bi ekrana geçmior, bi gpse geçmiyor, bazen arka kameraya geçmiyor. çözemedim gitti
markası nedir kitin
HolyOne tarafından 15/Ağu/12 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
hocam ben dede multimedia kiti var soğuk havalarda sinyal gelmiyor falan diyor bi ekrana geçmior, bi gpse geçmiyor, bazen arka kameraya geçmiyor. çözemedim gitti
markası nedir kitin
HolyOne Sende civic mi var Jazz mı var. ve kaç model.