Host Aldık Kaldık.... (Acil)
-
arkiler host aldık ama bu c panel olayını bi turlu cozemdedık nasıl kullanınılır falan bi antlatıveresenız acilll
-
Ne yapmak isteyipte yapamadınız cpanelde?
-
kimden aldıysan ona sorsana!
-
tam olarak ne istedigine bagli
-
Bir şifreli klasör oluşturmak İngilizce Demo Şifrenizi değiştirmek İngilizce Demo MySQL veritabanını PHPMyadmin ile yönetmek İngilizce Demo Web adresi yönlendirmek İngilizce Demo İrtibat bilgilerinizi güncel tutmak İngilizce Demo Webmail kullanmak İngilizce Demo How to add subdomain within cpanel İngilizce Demo
Otomatik Mail cevaplayıcı tanımlamak İngilizce Demo
Sitenizin yedeğini almak İngilizce Demo
Cpanel ile FTP hesabı açmak İngilizce Demo
Pop3 email oluşturmak İngilizce Demo
E-mail yönlendirmek İngilizce Demo
Web tabanlı dosya yöneticisini kullanmak İngilizce Demo
Hata sayfaları oluşturmak İngilizce Demo
MySQL veritabanı oluşturmak İngilizce Demo
Emailinizi Outlook Express'e kurmak İngilizce Demo -
sindilik bşi yapamadık :S uye grisi felen ok da sonra napecez?
URL: http://prit142613.myorderbox.com/customer bole bi lınk geldı maile sonra sifre felen var giris yapıoz sonra napecez ftp yi felen nerden oorenecez bi acıklama plss
-
Siz ftp alanınıza mı girmek istiyorsunuz?
-
Hostu aldıgın yere sor.Olmadı araştırma yap.Şak diye gelip buraya konu acmayın yav !
Zaten cpanelin kullanımı cok cok kolay + Sen daha ne yapmak istediğini bile sölememişsin
-
oncelıkle o sıfrelerı yaz dıen ark a selam lar.. :P ya bız bu host ıng olayıyla ilgili pek (hattahiç) bişey bilmiz tecrubemız yok yane dalga gecmeınde allah rızası ıcın bi yardım edin
-
bigadia bunu yazdı:
-----------------------------
oncelıkle o sıfrelerı yaz dıen ark a selam lar.. :P ya bız bu host ıng olayıyla ilgili pek (hattahiç) bişey bilmiz tecrubemız yok yane dalga gecmeınde allah rızası ıcın bi yardım edin
-----------------------------Yav güzel kardesim tmm da sen ne istediğini sölemiyorsun ki.Biz sana kalkıp baştan sona cpaneli mi anlatalım ?!
-
sen web sitesinin ne olduğunu da bilmiyosundur Allah bilir.
1kaç gün sonra sorma , cpaneli örendim nasıl site yapcam diye..