Host Paketi Hk.
-
Arkadaşlar şimdi alastyr'de şöyle bir hizmet gördüm bilginizi öğrenmek istediğim bazı 3-5 konu var.
Şimdi paket aylık 16 yıllık 134 lira.
Paketin en önemli özelliğide sınırsız trafik - disk ve en önemlisi LİMİTSİZ web sitesi barındırabilirsiniz.
Şimdi benim anladığım şekildemi sistem ? Sınırsız site kurabiliyor muyum ?
Bende 2 arkadaşımın babası + kişisel 2 kuzenlerde 2 6 site etti 2 tane daha yapılcak 8 site ben bunların hepsini bu paketi alıp hostları kurabiliyormuyum ?
Kurarsam perfomans bakımından durum ne olur ?
-
sitelerin trafiği düşükse sıkıntı olmaz. daha ucuza bulabilirsin ama
-
varmı hocam daha ucuzunu bildiğiniz yer
şayet ben alastyr desteğini çok seviyorum
-
Hocam istedigin kadar site kurabiliyorsun fakat eger yanlis bilmiyorsam 25 bin dosya siniri vardi o da soyle oluyor 25 bin dosyaya kadar onlar yedek alma islemini yapiyor dosyalarin boyutu fark etmeksizin 25 bin dosya ama 25 bin dosyayi gecerse yedekleme islemini senin yapman gerekiyordu dedigim gibi tam olarak hatirlamiyorum
Sistemleri gayet iyidir. Tavsiye ederim bence para sorunun yoksa almalisin kaliteli hosttur.
@alastyr zaten buranin muridi
-
TheAvenqer bunu yazdı
Hocam istedigin kadar site kurabiliyorsun fakat eger yanlis bilmiyorsam 25 bin dosya siniri vardi o da soyle oluyor 25 bin dosyaya kadar onlar yedek alma islemini yapiyor dosyalarin boyutu fark etmeksizin 25 bin dosya ama 25 bin dosyayi gecerse yedekleme islemini senin yapman gerekiyordu dedigim gibi tam olarak hatirlamiyorum
Sistemleri gayet iyidir. Tavsiye ederim bence para sorunun yoksa almalisin kaliteli hosttur.
adam girmiyor :D sorun değil elle yedeklerim
-
RimPalace bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
adam girmiyor :D sorun değil elle yedeklerim
Dedigim gibi emin degilim yanlis bilgi vermek istemem sen ticket atip sor istersen bende wordpress prof paket kullaniyorum ayni ozellikler yanilmiyorsam hiz konusuna gelince o konuda bilgili biri yazarsa sanki benim hostta yavaslamaya basladi yada ben oyle seziyorum her neyse ftp de temizlik sart :)
-
Her şeyin bi sınırı vardır. Sen sınırsız demesine aldırma hocam. Sitelerin hitlenmeye başlayınca sıkıntı çıkarırlar. Forumlarda kaç sefer konusunu gördüm cpu'dan paketi dondurdular diye.
-
mkyb bunu yazdı
Her şeyin bi sınırı vardır. Sen sınırsız demesine aldırma hocam. Sitelerin hitlenmeye başlayınca sıkıntı çıkarırlar. Forumlarda kaç sefer konusunu gördüm cpu'dan paketi dondurdular diye.
siteler hit yapmaz çünkü blog forum felan değil çiçekci adamın ne hiti olur ki :D kuyumcunun hortumcunun onlara site yapıyom :D
-
RimPalace bunu yazdımkyb bunu yazdı
siteler hit yapmaz çünkü blog forum felan değil çiçekci adamın ne hiti olur ki :D kuyumcunun hortumcunun onlara site yapıyom :D
Öyle çok profosyonel işi değilse daya blogger + alanadını gitsin hocam ? Ben bizim işyerine öyle yaptım mesala.
-
öle alana kadar
https://www.alastyr.com/bayi-reseller-hosting.html
yada böle al
https://www.alastyr.com/seo-hosting.html
-
İstediğin kadar site ekleyebilirsin hocam alan ve trafik limitsiz. Fakat CPU limiti var hostinglerre %3.5 ile limitlenmis astiginda suspend ederler. Onun yerine reseller alabilirsin.
Fakat alastyr iyidir gerisi hikaye.