Host Sitesi İçin Script
-
Sayın Muridler..Yeni Host Sitesi Açtım...6 Gündür Bir Host Scripti Arıyorum Ama Güzel Bir Şey Bulamadım...Size Başvurayım Dedim...Güzel Bi Host Scripti Lasım Arkadaşlar...Varsa Sizde Yardımcı Olurmusunuz ? Şimdiden Teşekkür Ederim...
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Sayın Muridler..Yeni Host Sitesi Açtım...6 Gündür Bir Host Scripti Arıyorum Ama Güzel Bir Şey Bulamadım...Size Başvurayım Dedim...Güzel Bi Host Scripti Lasım Arkadaşlar...Varsa Sizde Yardımcı Olurmusunuz ? Şimdiden Teşekkür Ederim...
-----------------------------Peki özellikleri ne olacak ? Scripten beklentilerin neler ?
-
Nasıl Bi Beklenti Lasımki ? Sadece Script İstiyorum...Fiyatları Falan Filan Yazsın İletişim Bölümü Olsun Mesaj Yazılsın Vs. ?
-
Peki dil ?
Php olur diyorsan upload edeyim..
-
Evet Evet Linux Hostlarım Zaten...Asp Olmasın Die Dua Ediordum :) PHP Olur Bi Upload Edersen İyi Olur Dostum ... Teşekkür Ederim... Demo Varmı Peqii?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
Evet Evet Linux Hostlarım Zaten...Asp Olmasın Die Dua Ediordum :) PHP Olur Bi Upload Edersen İyi Olur Dostum ... Teşekkür Ederim... Demo Varmı Peqii?
-----------------------------Malesef demo yok.. Scripti kendine göre düzenlersin..
-
hem host sitesi açıyorsun ,hem warez kullanacaksın , sen şimdi müşterilerine de warezi yasaklarsın , sen yasaklamasanda dc kesin yasaklamıştır.
ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu , 3 - 5 satır bişey yazıp kendin kodlasan daha iyi olur. emin ol daha çok müşterin olur. ;) zamanında bu işi yapmış biri olarak siteni bi yerlerde tanıtacağın zaman ağır eleştiri alırsın ;) ben çok şükür hiç almadım ama alanlara çok acıdım :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------hem host sitesi açıyorsun ,hem warez kullanacaksın , sen şimdi müşterilerine de warezi yasaklarsın , sen yasaklamasanda dc kesin yasaklamıştır.
ee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu , 3 - 5 satır bişey yazıp kendin kodlasan daha iyi olur. emin ol daha çok müşterin olur. ;) zamanında bu işi yapmış biri olarak siteni bi yerlerde tanıtacağın zaman ağır eleştiri alırsın ;) ben çok şükür hiç almadım ama alanlara çok acıdım :)
-----------------------------para ver açayım ???
bu arada dostum tekrar teşekkürler kurulmu basit dimi ?
-
Phonecx bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Sayın Muridler..Yeni Host Sitesi Açtım...6 Gündür Bir Host Scripti Arıyorum Ama Güzel Bir Şey Bulamadım...Size Başvurayım Dedim...Güzel Bi Host Scripti Lasım Arkadaşlar...Varsa Sizde Yardımcı Olurmusunuz ? Şimdiden Teşekkür Ederim...
-----------------------------Peki özellikleri ne olacak ? Scripten beklentilerin neler ?
-----------------------------Yaho abicim 2. mesaj 1. mesajı alıntı yapılarak yazılırmı :| teknik bi problemin var sanırım ?
-
rene abü flood yapmışsın :D
-
renegadealien bunu yazdı:
Phonecx bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Yaho abicim 2. mesaj 1. mesajı alıntı yapılarak yazılırmı :| teknik bi problemin var sanırım ?
-----------------------------El alışkanlığı var.. Başkalarının üstüne alınmalarını engellemek için genellikle alıntı yaparak yazarım.. Ama 1. mesajda neden alıntı yaptım, onu bende bilmiyorum :)