Host+Domain Satın Almak İstiyorum. Kim İlgileniyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

cihaatt bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı her önüne gelenden hostmuş domain miş alınmas hele böle forumlarda ben satıom gel yok arkadasım satıyo ucuza alınmaz . Bence paşa paşa git bilindik kaliteli bi firmalardan al. pahalı onlarda ama paranın hakkını veriyolar.

bedava host domain vercem sponsor alırım diyenlerede inanma işini aksatırlar tam herşey güzel gidio yok para ver yok sponsor olmuyorum derler herşey başa döner.

Bu konuya yazılan firma isimleri felan hepsi fasa fiso git isim tescilden al babalar gibi takıl.

alırsın ucuza herif bişey den anlamıodur açar host panelini yok dns miş yok site açılmıomus panelden de anlamas kalırsın ortada.

Hacı sakın hataya düşme bastır parayı paranın hakkını veren firmadan al.

selamlar,

üyelik tarihimden itibaren açtığım tüm konulara, attığım tüm mesajlara bakarsan (sayıları az ama) hiç fevri davranmadığımı görürsün.

fakat bu kez biraz farklı yazacağım.

sana, yorumunu yaparken, düşüncelerini daha uygun, daha anlaşılır ve daha mantıklı yazmanı tavsiye ediyorum.

ha, bir şey yaparım diye demiyorum, (tedit etmiyorum) ama, insanlar hakkında bir yere kadar yorum yapılabilir.

senin yüzünden celallenip aman şuna bedava host verdim, şuna şu iyiliği yaptım diye de bağırmak istemiyorum ben, bana yakışmaz.

isteyen istediği yerden alır, herkesin kafası çalışıyor, rahatsız olan zaten belirtir, güzel yorumların için teşekkür ederim.

zihnimi aydınlattın..

unutmadan, isimtescil, müthiş tesbit, sen hiç nette dolaşmıyorsun anlaşılan, 'hakkımızda yazılanlara kulak asma, biz sana indirim yaparız' filan mı dediler acaba :P

herneyse, tekrar teşekkür ediyorum, kuyruğuma basılmış gibi davranmak istemiyorum.

dedim ya, herkes kendi başına düşünebiliyor...

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

cihaatt bunu yazdı:

tbt nin in internetiymiş.Hacı sakın sakın hataya düşme...

agrilion, The_FCN, müsadenizle isimtescil ile arası iyi olan bu arkadaşa sormak istediğim bir soru var, madem bizim aramız kötü o firma ile, o halediversin.

İsimtescil'in domain kayıtlarını reseller club üzerinden yaptığı halde, reseller club'ın servis şartlarında belirttiği 'move services' özelliğini kullanmamıza, yani reseller club'taki başka bir hesaba transfer yapmamıza izin vermemesinin sebebi nedir acaba?

birkaç domain için bile, bilmem kaç sayfalık formu talep ediyorsun reseller club'tan, sonra onu dolduruyorsun, geri yolluyorsun, canları isterse ve İsimtescil kabul ederse (domain sayısı fazla olduğundan ses çıkarmıyorlar pek) transfer gerçekleşiyor.

*!NEDEN?

daha yazacak çok şey varda, neyse..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

cihaatt bunu yazdı:

Hacı her önüne gelenden hostmuş domain miş alınmas hele böle forumlarda ben satıom gel yok arkadasım satıyo ucuza alınmaz . Bence paşa paşa git bilindik kaliteli bi firmalardan al. pahalı onlarda ama paranın hakkını veriyolar.

bedava host domain vercem sponsor alırım diyenlerede inanma işini aksatırlar tam herşey güzel gidio yok para ver yok sponsor olmuyorum derler herşey başa döner.

Bu konuya yazılan firma isimleri felan hepsi fasa fiso git isim tescilden al babalar gibi takıl.

alırsın ucuza herif bişey den anlamıodur açar host panelini yok dns miş yok site açılmıomus panelden de anlamas kalırsın ortada.

Hacı sakın hataya düşme bastır parayı paranın hakkını veren firmadan al.

ulan dingil dıyecem simdi ayıp olacak kac aylık uyesın tbtın nasıl bıse oldugunu tam kavradın kavramdınmı bılmıom ama ole dandık forum sıtelerı degıl burası can abi sagolsun gereklı yardımı yapıo hatta  su anda maille host almayı dusunuyorum butceye gore bıse ayarlayacak yani arkadaşım bilip bilmeden yorum yapma .... sen cankirca ile herhangı bır alısverıste bulundundamı kotuluon ayrıca arkadaşım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

bende sadece şunu sormak istiyorum

acaba bire bir diyaloğun oldumu isimtescilden herhangi biriyle özellikle kadriye hanım :|

ayrıca canda bende tbt den bir dolu hosting sagladıgımız arkadasımız var hem makul kosullarda vermişidir hem sponsor oldugumuz arkadaslarımız vardır magdur olan tek kişi çıkmaz çıkmicaktırda 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

Bende yukardaki arkadas gibi isimtescilin adina guvenerek bir host almistim. tum verilerim silinip emeklerim bosagidip got gibi ortada kaldiktan sonra sadece anlayisiniz icin tesekur ederiz cevabini alinca, anliyor insan. Tek begendigim ozelligi  hizli teknikdestek olan isimtescilin, sorunu cozemedikten sonra bi anlami yok.

Bunun yaninda bende can`in musterisiyim gerek ilgi alakasi, gerek fiyat konusundaki yardimi, gerekse hizmet kalitesi tekdire deger. tbt host isiyle ugrasan baska arkadaslarimizda var elbet, onlarda islerini hakkiyla yapiyordur elbet. ama ben musterisi oldugum icin, can`a Gozum Kapali guveniyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

The_FCN bunu yazdı:

bende sadece şunu sormak istiyorum

acaba bire bir diyaloğun oldumu isimtescilden herhangi biriyle özellikle kadriye hanım :|

ayrıca canda bende tbt den bir dolu hosting sagladıgımız arkadasımız var hem makul kosullarda vermişidir hem sponsor oldugumuz arkadaslarımız vardır magdur olan tek kişi çıkmaz çıkmicaktırda 

haklısın usta,

neyse, bak yorumunu yapıp kaybolmuş zaten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cihaatt
    cihaatt's avatar
    Erkek

yanlıs anlamayın beni zamanında ben 3 kez dolandırıldım bu yüzden forumlar bulunan üyelerden almıstım hizmeti hata yaptım oyüzcen birden kin dolu davrandım 

herkesden özürdilerim yazdıklarım yanlıştı ama isimtescil den resellerim olduğu halde host hizmetini 4 yıldan fazla oldu alıyorum yedekleme de dahil hiçbir sorunum cıkmadı.müşterü hizmeti de güzel.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

cankirca bunu yazdı:

Paragrafi bunu yazdı:

Hocam edebi yazılarımı paylaşacağım, facebooktaki 42.000 lik grubumla bir bağlantı kuracağım kişisel bir internet sitesi yapmak istiyorum. Ziyaretçi kitlesi ne çok fazla olur ne çok az. Zaten grupla ilgili bir paylaşımımda üyeleri yönlendirdiğimde en az 200 kişi bir günde aynı anda girecektir. Büyük ihtimal wordpress yüklerim

Host'un özellikleri ne olmalı? (trafik, veritaban v.s)  Domaini nerden almalıyım? Hostu nerden almalıyım? Bana kaça patlar interneti tamamen hizmete sokmaya? 

İlgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

selamlar,

yardımcı olabileceğimi düşünüyorum,

ibrahim paket önerisi yapmış zaten, güvenlik, uptime oranı vs. konularında kesinlikle güvenebilirsin.

ayrıca yeni olduğun için de elimden geleni yapmaya gayret ederim, zaten müşterim olan arkadaşlardan da yorum yazan olmuş, sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

not: memnun kalmazsan gelir tahribata yazarsın.

not2: kişi bilgilerim (tel, msn, mail) hem forumda, hem de kircahosting.com anasayfasında bulunmakta..

not3: yakında kredi kartı sisteminin de aktifleşeceği KırcaHosting'te, ssl güvenliği ile alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

not4: paypal ile alınan hosting, radyo, domain gibi ürünler ödeme yapılır yapılmaz

otomatik olarak aktifleşmektedir.

not5: havale işlemlerinizde, havale yapıldığı anda bankadan mesaj ile uyarı geldiğinden, verilmiş siparişlerinizi, bilgisayar kullanmaksızın, yine cep telefonum üzerinden anında aktifleştirmekteyim.

saygılarımla,

Can Kırca

saygılarımla.

Yok hocam estağfirullah adını çok duydum zaten. Özellikle Redsea kankam olur, ben sadece tasarım işlerinden anlarım kodlama v.s ama domainmiş hostmuş nereye para yatar nereden bağlanır nasıl yapılır hiç anlamam. Benim adıma redsea seninle bir görüşme yapacak zaten, ben mali desteği sağladıktan sonra kendi adresimi güncellemeye başlayacağım. Her şey için teşekkür ederim

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kirca beni sakın yanlış anlama ama siten doğru düzgün çalışmıyor. Tabloların bozuk gözüküyor, benim bildiğim kadarı ile bu sunucu'da olan bir takım ayarlardan kaynaklanmakta. Ben bir müşteri olarak gelsem sitenin bu halini görsem gelip senden host kiralamam.

http://www.resimupload.com/ds402246322_screenshot2.html

@Paragrafi hocam Sadece 30 tl karşılı 6gb alan 50gb trafik plesk panelli bir host verebilirim. tk uzantılı bir domain ayarlayabilirim bedava'ya.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

By_Mihni bunu yazdı:

Kirca beni sakın yanlış anlama ama siten doğru düzgün çalışmıyor. Tabloların bozuk gözüküyor, benim bildiğim kadarı ile bu sunucu'da olan bir takım ayarlardan kaynaklanmakta. Ben bir müşteri olarak gelsem sitenin bu halini görsem gelip senden host kiralamam.

http://www.resimupload.com/ds402246322_screenshot2.html

@Paragrafi hocam Sadece 30 tl karşılı 6gb alan 50gb trafik plesk panelli bir host verebilirim. tk uzantılı bir domain ayarlayabilirim bedava'ya.

selamlar,

öncelikle ilgin için teşekkürler.

fakat bağışla, daha önce, bozuk görünen tabloların sunucu ayarlarından kaynaklandığını hiç duymamıştım, sayende öğrendim.

ayrıca, mesajını ilk okuduğumda, seni dikkate alıp, sadece teşekkür mesajı yazacak ve siteyle ilgilenecektim,

ama baktım ki,

yazmışsın, bunu yazmak için beni eleştirmene, ya da eleştireceksen de, bu reklam için postu alet etmene lüzum yoktu gibime geliyor, ama tablo ve sunucu işini düşüneceğim sadece :)

tekrar teşekkürler..

Toplam Hit: 6121 Toplam Mesaj: 42