Hosting Kampanyası
-
hocam lokasyon nere reseller varmı varsa fıyatları neler
-
-
yukarda verdıgın 3 u turkıye locasyon ama bu speed testtekı dedıgın gıbı hollanda lokasyon
#
Address Status
PING Speed 1 www.fidanlaranaokulu.com ONLINE 270.4 ms 2 www.esnetcafe.com ONLINE 56.27 ms 3 www.markamimari.com.tr ONLINE 73.63 ms 4 www.salihsagdilek.com ONLINE 35.28 ms onların speed testlerıde sole tabı turkıye lokasyon oldukları ıcın :D
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------
yukarda verdıgın 3 u turkıye locasyon ama bu speed testtekı dedıgın gıbı hollanda lokasyon
#
Address Status
PING Speed 1 www.fidanlaranaokulu.com ONLINE 270.4 ms 2 www.esnetcafe.com ONLINE 56.27 ms 3 www.markamimari.com.tr ONLINE 73.63 ms 4 www.salihsagdilek.com ONLINE 35.28 ms onların speed testlerıde sole tabı turkıye lokasyon oldukları ıcın :D
-----------------------------hocam demek istediğini anlamadım ama sitelerin hepsi aynı sunucuda hollanda lokasyon sitelerin adresleri belli fiyatlar belli istediğin yerden istediğin testi yapabilirsin
kimseden birşey sakladığım yok ki zaten kimseden anında para istemedim bu zaman kadar, 1 ay gibi bir süre test süresi imkanı veriyorum memnun kalmayan istediği gibi ftp, database yedeiğini alir herhangi bir ücret ödemeden sorun yaşamadan farklı firmaları deniyebilir
bunlarda benim test sonuclarım
#
Address Status
PING Speed 1 www.salihsagdilek.com ONLINE 35.06 ms 2 www.esnetcafe.com ONLINE 70.9 ms 3 blog.siyahdefter.net ONLINE 60.2 ms 4 www.crimeangel.tk ONLINE 35.47 ms 5 www.guncelportal.com ONLINE 55.96 ms 6 www.markamimari.com.tr ONLINE 49.19 ms 
-
lokasyonlar bazıları turkıye bazıları hollanda neden ?
-
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------hocam hepsi hollanda fakat nsler gen.tr olduğu için problem cikartiyor dnsleri birazdan düzelticem saatin biraz daha geç olmasını bekliyorum kısa süreli bir aksaklık olcağı için siteler hitlerde problem yaşamaması gerek
yoksa zaten şuan şimdiye kadar coktan yatmıştım 2 gündür uykusuzum gözlerimi zor acik tutuyorum
-
Gzx bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------hocam hepsi hollanda fakat nsler gen.tr olduğu için problem cikartiyor dnsleri birazdan düzelticem saatin biraz daha geç olmasını bekliyorum kısa süreli bir aksaklık olcağı için siteler hitlerde problem yaşamaması gerek
yoksa zaten şuan şimdiye kadar coktan yatmıştım 2 gündür uykusuzum gözlerimi zor acik tutuyorum
-----------------------------yeni bi domainle hallet derim kolay gelsin
-
emnimax bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
-----------------------------yeni bi domainle hallet derim kolay gelsin
öyle yaptım zaten -
Ooo çok iyi la bu .]
-
hayırlı satışlar kardeşim.
bende referansım. bana verdiği hostun hızından gayet memnunum. alan arkadaşlarda memnun kalacak eminimki.