Hosting Problemi Siteme Ulaşamıyorum
-
arkadaşlar cpanelden şifremi değiştirdim..ftp ile de giremiyorum ayrıca siteye de ulaşılamıyor..böyle sorunla çok karşılaşılıyor ama bende ilk defa oldu..hostçu ile iletişime geçmek istemiyorum şimdi o kadar uğraştıracak..var mıdır nedenini bilen
-
hostu kimden almıştın buradan bi mürid mi
-
-
valla ben de bilmiyorum eskiden tosun die müridimiz vardı o ayarladı
-
güncel
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam zaten kaç aydır bu durumdaydı site bi alakası yoktur bakımda olmasıyla
-
Hocam bence iletişime geç, iş işten geçmesin. Uğraştırır diye düşünüyorsun fakat içerikler silindiyse daha fazla başın ağrır. Bana kalırsa hiç durmadan hostçuna ulaşmaya çalış.
Not : Sitenin yedekleri var mı ? ( Her ihtimale karşı )
-
e2 bunu yazdı:
Hocam bence iletişime geç, iş işten geçmesin. Uğraştırır diye düşünüyorsun fakat içerikler silindiyse daha fazla başın ağrır. Bana kalırsa hiç durmadan hostçuna ulaşmaya çalış.
Not : Sitenin yedekleri var mı ? ( Her ihtimale karşı )
-----------------------------var hocam ftp ye giriş oluyo yeni şifre ile..cpanele de giriş oluyo ...sildim kople geri yüklücektim bu sefer de yüklenmiyo..hpst öenmli değil de site aktif olması lazım hemen..yeni host alırım heralde
varsa bi bilen önceden başına gelen belki söleyebilir
-
güncel .. bu arkadaş tbt den mi acaba ya istanbulsistem.com
-
Linuxmu hostun ?
Edit : cPanel dediğine göre linux. Tamam. Error loglara bakarmısın.
-
Pessimistic bunu yazdı:
Linuxmu hostun ?
Edit : cPanel dediğine göre linux. Tamam. Error loglara bakarmısın.
-----------------------------Error Log
This function will display the last 300 errors for your site. This can be very useful for determining what links are broken on your site, or what files do not exist that should. Checking this log frequently can help keep your site running smoothly.
Last 300 Error Log Messages in reverse order:
ardındaki sayfa boş kanka