Hotfile Ban Gerekçeleri
-
bir arkadaşla beraber kullanmak için hotfileden hesap aldık ancak bu hotfileden aynı aynda iki ayrı bilgisayardan giriş yaparsak hesabı banlar deniyor ama başına gelen varmı yada banlama oranı nedir
internette araştırırken şunu gördüm http://forum.donanimhaber.com/m_42467020/tm.htm adam dört kişi kullanıyoruz banlanmadı demiş
ama aynı zaman da r 10da falan banladı diyenlerde var
bu durumda neye göre banlar hesabı uploader olarak kullanıp para kazananlara adilik yapmak içinmi banlar yoksa tuttuğunamı geçirir yoksa her multiip-dwnload yapana mı geçirip kapatır
ona göre davranalım arkadaşla verdiğimiz para boşuna gitmesin sonuçta evet sizlerin başına geldimi hiç böyle bir durum
onun haricinde olduda banladı bir şekilde açtırma şansımız varmı mail atıp
-
15 kişi bile kullandık hocam ban olayı olmadı
-
iki kişi abansak birşey olmaz yani hocam gerçi birazda şans işi gibi duruyo ama
-
Banlanma olayı felan yoktur hotfilede 2 kişiden fazla kullandımı belli bir gün sonra premium hesab free hesab oluyor...
-
ben 2 ayri pc den kullandim bisi olmadi.halada kullaniyorum.
ama kalkipta sivri zekalik yapmaya kalkarsaniz banlarlar.
mesela karsilikli download falan filan. yoksa durup dururken banlamazlar 2 pc den actin diye.
-
Aynı anda dosya cekersen 2 pc den radara yakalanırsın dost ;)
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı anda dosya cekersen 2 pc den radara yakalanırsın dost ;)
-----------------------------1 acount dan 8 Kişi dosya cektigimiz günler oldu hesap hala Taş gibi duruyor ..
Boyle bir Sebebten Ban Attıgını Gormedim Hotfilenin..
daha once ban olayını hiç gormedim.
-
bende 2 tane hesap var yükleme yaptıgım :D hemde birini referansımdan açtım aynı yerden upload yapıom :D heçte bişe olmadı.
-
hayırlısı bakalım bi kullanalaım banlarsa burdan derim zaten
-
farklı ip lerden aynı anda dosya çekersen olur diyo kurallarda ama
2 aydır asıl sahibi ve ben birlikte kullanıyoruz hiç de dikkat etmiyorum acaba diğeri kullanıyor mudur diye :) halen sapasaglam
-
firex e verdim yarım saatlik kullandı sonra bana lazım oldu giriyim dedim. bi baktım banlamış :)