Hotfile Remote Upload
-
hotfiledeki bir dosyayı kendi hotfile hesabıma remote upload yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor sitesindede düzgün bir açıklama yok bir bilen varmı acep
-
hotfileden hotfileye remote kapalı hocam
hotfileden herhangi bir yere remote kapalı hocam
rapidden hot fileye remote açık
hotfile ve rapidden ftplere remote kapalı hocam
şiir gibi olmuş hahah
:)
-
zamanında bende denemiştim ama hotfile o yönteme direk izin vermiyor. en basitinden şöyle yaparsın.
ben phpde yapmıştım tabi. dosyayı önce hosta indirip sonrada hosttan hotfileye yukletiyordum :/
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
zamanında bende denemiştim ama hotfile o yönteme direk izin vermiyor. en basitinden şöyle yaparsın.
ben phpde yapmıştım tabi. dosyayı önce hosta indirip sonrada hosttan hotfileye yukletiyordum :/
-----------------------------vps felan varsa girer indirir sonra kendisinin up yapmasına gerek yok ordan up yaptırır :)
-
olsa iyiydi be bende dolanırken gördüğüm linkleri hesabıma atarım eve gidince indiririm diyodum o zaman bu remote upload ne işe yarıyor bi işe yaramıyor
-
DJ_Alper bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------vps felan varsa girer indirir sonra kendisinin up yapmasına gerek yok ordan up yaptırır :)
-----------------------------kanks RapidLeech var script aslında amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok benim gibi =) indirsin hosta kursun :P
-
ayrıca rapidden hotfileye remote yapmak için rapiddende premiummu gerekiyor
-
chirkin01 bunu yazdı:
ayrıca rapidden hotfileye remote yapmak için rapiddende premiummu gerekiyor
-----------------------------evet remote yaptırırken linkin önüne pass username giriyosun
-
hocam bu remotyi niye koymuşlar bi işe yaramıyor ya :D
-
chirkin01 bunu yazdı:
hocam bu remotyi niye koymuşlar bi işe yaramıyor ya :D
-----------------------------hot filenin olanakları iyi ama alt yapısı çok berbat rapid gibi sağlam sunucuları yok
hergün içinde olduğum için her bi bokunu biliyorum :)
-
hmm yaptığın bilgilendirme için çok saol