Hotfile Ve Rapidshare Satışları Turkcell TL İle
-
hoca sus git işine şurada 2-3 hesap satıcaz bu tip insanlar yeni türedi baltalayıcımısınız nesiniz aq
-
ilk 2 mesaj atana hotfile premium üyelik vericem ramazandada bi kaç üyelik dahatalım sevap kazanalım.
-
şimdimi :D
-
ershn bunu yazdı:
-----------------------------
şimdimi :D
-----------------------------yollandı pm kontrol bu arada 2 kişiyle sınırlı kalmasın yazın elimde oldugu kadıryla vericem işte
-
ahanda attım msj ı. Hotfile ilaç gibi gelecek valla
-
hotfile premi kaçırdık mı yoksa :) hayırlı işler
-
1 aylık hf hesabı 25 TL mi? benmi yanlış okuyorum, bu hesap hack bile olmasa çok pahalı. R10 da 10 tl ye satıyor adamlar hack olmayan hf hesaplarını. Taş çatlasın 15 TL var msnimde satan.
Kendi resmi sitesinde 9 ABD Doları = 13,7987921 Yeni Türk Lirası
-
hotfile isterük :)
-
coLin bunu yazdı:
1 aylık hf hesabı 25 TL mi? benmi yanlış okuyorum, bu hesap hack bile olmasa çok pahalı. R10 da 10 tl ye satıyor adamlar hack olmayan hf hesaplarını. Taş çatlasın 15 TL var msnimde satan.
-----------------------------hocam ayıptır söylemeside nerede 25 tl yazıyor ? 1 aylık hf 5 tl karıştıroyrsun heralde konuya mesaj atan arkadaşlara vericem hesapları işim war şuan biraz glelicek hesapları ama
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------hocam 1 aylık hfye 5 lira demiş,yanlışın var..