Hotmail De Sorunmu Var
-
Merhaba arkadaşlar hotmail de sorun mu var gelen postalarıma giremiyorum öğleden beri, başka bilgisayarlarda denedim sonuç yine değişmedi işin tuaf tarafı sadece bir mail hesapıma giremiyorumi geri kalan iki mail adresime sorunsuzca girip kullana biliyorum,
-
"Merhaba arkadaşlar hotmail de sorun mu var gelen postalarıma giremiyorum öğleden beri, başka bilgisayarlarda denedim sonuç yine değişmedi işin tuaf tarafı sadece bir mail hesapıma giremiyorumi geri kalan iki mail adresime sorunsuzca girip kullana biliyorum,"
Bende de aynı sıkıntı mevcut...
bu işin çözümünü bilen mürid yok mu....
-
Hocam ben kendi hesabıma girebiliyorum. Sorun yok.
Geçen aylarda kardeşim ile annemin hotmail hesapları "farklı bir bilgisayardan giriş yapılıyor" gerekçesi ile kilitlenmişti. Verilen seçeneklerden hepsini denemiştim, açılmamıştı. Müşteri temsilciliğini aradım, microsoft forumlarına yazdım, denemediğim şey kalmadı. En son iğneleyici bir yazı yazmıştım, birisi yanıt verdi hesaplar açıldı.
Eğer sizin de hesaplarınız bu şekilde kilitlendi ise Microsoft'un Mail ile ilgili olan yardım forumlarına talep bırakın. Yardım edebilecek birisi çıkacaktır.
Şayet farklı bir sorun ile karşılaşıyorsanız sorunu tanımlarsanız farklı fikirler üretebiliriz sanıyorum.
-
www.outlook.com adresi üzerinden giriş yapmayı deneyin.
-
SARI bunu yazdı
www.outlook.com adresi üzerinden giriş yapmayı deneyin.
hotmail kapanıyordu galiba outlook a taşınacaktı. Tbt de konusu vardı galiba . E posta da attılar outlook a geçin diye.
-
şimdi girdim ben de durum böyle aynen
-
outlook.com
Üzerinden şu an bağlandım arkadaşlar, teşekkürler,
Edit:Yazım hatası,
Robinson_Crusoe tarafından 23/Şub/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
outlook.com
Üzerinden şu an başlandım arkadaşlar, teşekkürler,
güzel olmuş la hoşuma gitti.
-
an itibariyle outlook da iptal. saldırı mı yapılıyor acaba.
-
yaklaşık 2 saattir outlook.com da servis dışı
-
logini doğruluyor, live'a atıyor. ama
dub002.mail.live.com bir türlü açılamıyor.