Hotmail Hesabım Hacklenmiş
-
Sabahleyin msn ile hesabımı açmaya çalıştım parolanız yanlış diyor arkadaşlar çok eski bir hesabımdı sadece parolamı biliyorum hesapla iligli onun dışında hatırladığım hiç bir şey yok ne yapabilirim bu durum karşısında,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Sabahleyin msn ile hesabımı açmaya çalıştım parolanız yanlış diyor arkadaşlar çok eski bir hesabımdı sadece parolamı biliyorum hesapla iligli onun dışında hatırladığım hiç bir şey yok ne yapabilirim bu durum karşısında,
-----------------------------uzun süredir açmadığın hesabınsa microsoft kendi iptal etmiştir hesabı.
-
Hesapıma neredeyse günlük giriyordum,
-
Yeni bir hesap al... (sen olsaydin aynen boyle derdin :D )
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Yeni bir hesap al... (sen olsaydin aynen boyle derdin :D )
-----------------------------nice shoot!
-
-
hotmail'e mail at hemen fazla bir bilgi vermene gerek yok msn filan kullandıysan msnindeki 2-3 kişinin maillerini yaz ispat için bunun dışında mailin kaç yıllık olduğunu filan söyle şu anki ip ni filan yolla kontrol etsinler benimde birisi eski mailime şifre denemesi yapmış bu yüzden bloke olmuştu hesap mail attım 4 saat sonra şifremi filan resetleyip geri yolladılar mailimi.Eğer msn konuşmalarını kayıt ediyorsan msn loglarınıda yolalyabileceğini söyle işlemi daha da hızlandırır.
-
odeğilde beyler çalışan facebook yada hotmail fake var mı :D
-
Kahramann bunu yazdı:
-----------------------------bi de pici koyardın
-
Hesabımı geri aldım adamlara ispatladım benim olduğunu,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Hesabımı geri aldım adamlara ispatladım benim olduğunu,
Yeni bir hesap açayım mı ?
Üstüne bir bardak su içeyim mi ?
Gibi cümleler yazdıysan adamlara kesin anlamışlardır senin olduğunu :||||||||||||||
Hadi geçmiş olsun :D