Hotmail Ve Gmail Hesaplarımı Tek Programda Kullanmak
-
selam bey/bayanlar, birden fazla hotmail ve gmail hesabım var, bunların hepsini tek bi programla yönetmek istiyorum, yönlendirme yapmicam çünkü maili okuyorum asıl gelen yerde okunmamış kalıyo, tavsiyeniz nedir en az 6 7 hotmail ve gmail hesabını yönetebileceğim bi program lazım
-
messenger hesabı gibi istiorsan ebuddy id al birden fazla hesabını tek hesapta toplayabilirsin . Mail için diyorsan outlook vb.
-
Microsoft Outlook.
-
Bütün hesaplarını outlook' a bağlayabilirsin...
-
Mozilla Thunderbird öneririm. STMP POP3 vs. alayını kendisi yapıyor. Sadece şifre ve üye adını sen giriyosun tamamdır. Gelen her mail düsüyor direk.
-
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4490/
firefox webmail eklentisi. -
Gmaile hepsini bağla diğer hesapler içe aktarma gibi bişeydi. saatlik kontrol ediyo istediğin zaman istediğinden mail atabiliyosun
-
beyler hotmaili biliyosunuz bazı programlar desteklemiyo özellikle outlook desteklemiyor diye biliyorum, tam bilginiz var mı ?
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
beyler hotmaili biliyosunuz bazı programlar desteklemiyo özellikle outlook desteklemiyor diye biliyorum, tam bilginiz var mı ?
-----------------------------hocam firefoxun eklentısını denesene bı adamalr yazmıs baktınmu ona ?
bende bole bısı arıyorum eve gıdınce denıcem
-
Facebook bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------microsoftun yazılımı microsoftun hizmetini desteklemicek mi öyle mantıksızlık olur mu? hepsini desteklemez hotmaili destekler o derece :D
tabiki outlook kullanabilirsin bütün mail hesaplarını tek çatı altında toplayabilirsin
tercihen
mozilla thunderbird
-
Sen beni dinle dostum. Thunderbird kur 3.0. Gmail, Yahoo, Hotmail üçünüde burada tutuyorum. Hiçbir problem yok. Arayüz felan 10 numara.