How To Program
-

Bu kitabın Türkçe ve İngilizce serisini mümkünse e-kitap olarak arıyorum.
Forumda ve Google ' da arattım konular açılmış ancak cevap veren olmamış.
-
-
Sağolasın :)
Keşkem Türkçeside olaydı.
-
Hocam eğer illaha o kaynak lazım değilse Türkçe c c++ kaynakları mevcut bence özetleri yada notları okumak en iyisi
-
sifirdan baslayacagim biraz turkce ilerlemek sonra ingilizce ilerlemek istiyorum bizim fakultede bu okutuluyor imis yeni ogrendim ve kaliteli bir kitapmis.
-
Kitap çok detaylı.Bütün örnekleri consoldan.Ancak farklı bi programlama dili biliyorsan hiç bulaşma
-
ekitap olarak bulabileceğini sanmıyorum türkçesinin. arkadaşımda vardı sistem yayıncılıktan c/c++ birlikte çıkmıştı. ama e-kitabını bulamazsın
-
zeybekustasi bunu yazdısifirdan baslayacagim biraz turkce ilerlemek sonra ingilizce ilerlemek istiyorum bizim fakultede bu okutuluyor imis yeni ogrendim ve kaliteli bir kitapmis.
Bu kitap sizin için başlangıç açısından iyi değil C biliyor musunuz ?
-
Hayır bilmiyorum ancak okulda bu okutulacakmış. Bilmemek pek sorun olmaz baştan anlattığına göre araştıra araştıra yol katedebilirim.
gerçekten gülmek istiyorum ege de ktü de bi dünya üniversitede bu kitap öğretiliyor. ama nete düşmemiş çok çok ilginç.
zeybekustasi tarafından 04/Ağu/12 01:00 tarihinde düzenlenmiştir -
yarın saat 12 ye kadar bulmam gerek bu kitabı.
-
unbalanced bunu yazdı
ekitap olarak bulabileceğini sanmıyorum türkçesinin. arkadaşımda vardı sistem yayıncılıktan c/c++ birlikte çıkmıştı. ama e-kitabını bulamazsın
herkes de fotokopi olarak vaR YAHU. NEDEN BEN BULAMIYORUM BU KİTABI :s