Hp Laptop Isınma Ve Ekran Kartı Sorunu..Yardımmm
-
Hp G62-b05ET model laptopumun aşırı ısınma problemi var ve aldığımdan beri ekran kartını gösteremiyorum pc ye.Hp nin sitesinden yüklüyorum fakat pc ekran kartını görmüyor bi türlü.Isınma problemi için bir kaç kişiye sordum BİOS u yüklememişsindir dediler.Onuda sitesinden indirdim (anladığım kadarıyla o prpgramdı heralde) yine bir işe yaramadı.Servisine gönderdim işletim sistemi Linux olduğu için Linux yükleyip geri gönderdiler.Ne yapmalıyım bir yardımcı olun..
ModS: Konu Açarken Konuyu İlgilendiren Forum Başlığı Altında Açmaya Özen Gösterelim..
-
işletim sistemi olarak ne yükledin ?
-
win7 64 bit usta
ama pc nin ki 32 bit acaba ondan mı? -
değiştirme imkanın varmı ?
-
evet ama değiştiriip 32 de yükledim yine bir şey değişmemişti
-
İntel Grafik Kartı
Ati Redeon Hd 5470
Ekran kartı driverin bunlardan biri dostum problemin donanımsal değil ise ve update yapmadıysan Full update yapmanı öneririm.
-
haci biz medyum degiliz pcyi söyle bi bakmadan sorunun nerede oldugunu anlayamayız .s teknik servise ver ugraşma bu kadar.
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------
haci biz medyum degiliz pcyi söyle bi bakmadan sorunun nerede oldugunu anlayamayız .s teknik servise ver ugraşma bu kadar.
-----------------------------Yok arkadaş bu gece herkeste bir şey var .
-
64 bit yüklemem bi sorun yaratır mı ?
full update nasıl yapılacağını bilmiyorum :D
-
Hocam şimdi senin sorunun tam ne onu söyle bakalım yardımcı olabilecez mi..
-
ekran kartı : en baştan temiz bi format win 32 ile..sonra başarılı bi driver yüklemesiyle hallolur..bazen ekran driveri yüklenemiyo formatta..onu da yukardaki adresten indir kur..
ısınma problemi : şimdi pc yi tozlu yerlerde kullanma..fandan çok toz girmiş olabilir..güvenlik stikıri yoksa aç içini bi temizle..sonra termal macun değişmek lazım..toz kapmış olabilir..yanmış olabilir..