HP Media Center M7000kr Desktop PC Driver Problemi...
-
Selam hocalar başlıktada anlaşıldığı gibi bana acilen
HP Media Center m7000kr Desktop PC Driverları lazım...
not:Resmi Sitesinden baktım ama ne yazıkki download kısmını bulamadım...Sizlerden ricam Ses kartı ve Ağ Bağlaştırıcı dirverları lazım Yarımlarınız esirgemeyin...
İyi günler...
-
Which operating system is used with your product?
yanlış bulmadımsa.. -
hacı bana ağ bağlaştırıcısı önemli aslında doğru bulmuşsun ama orda yok..
-
ağ bağdaştırıcı dediğin bildiğin ethernet kartı değil mi ? ethernet kartının marka-modelini biliyorsan ona göre arayalım, ki zaten onu otomatik tanır windows, driver kurulu olmasa da kullanabilirsin
ses kartı ne marka ne model hocam onları biliyorsan hemen yardımcı olalım -
al hoca bu ses kartı (xp için) :
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=pv-29786-2&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&os=228&product=468168
nasıl bulamadın bunu resmi siteden allahını seversen ? :D
ethernet kartı driverını hakkaten koymamışlar ilginç
seoyu da test etmiş olduk hp media center m7000kr diye aradığımızda site en üstten 2-3. sıralarda çıkıyor =)=) -

arkadaşları şu an kulladığım için sorun yok ama birazdan format atıcam makineye o yüzden sıkıntı yaşamak istemiyorum bularbilirseniz sevinirim...
-
xp mi kuracaksın ? ona göre ..
-
evet dostum...
-
-
Yardım eden arkadaşlar için çok tşk.Etherneti yaptım ama verdiğiniz ses driverı olmuyor hocalar o6u2 hocam senin verdiğin ses kartı driverını indiriyorum makineye kuruyor ama tık yok...Pc yi resliyorum ama yine yok boşa yüklüyor bigwave hoca seninde hp nin resmi sitesinde verdiğin Driverı indirdim onda da sırasıyla şöle hata alıyorum ;
1-Yükleme işlemi bittikten sora önüme bir yazı çıkıyor ve
Please press Yes to proceed with the update
evet-hayır-iptal (Butonları yazıyor ve yes e basıp devam ediyorum hayıra basrsam kapanıyor hiç bişi olmuyor)2-Yes bastıktan sora beyaz bir boşluk başlığı şöle
Realtek High Definition Audio Driver Update
O beyaz boşluğun içinde error hatası çıkıyor
Cann't find Match Relatek HDAudio İnf File!
Tamam (butonu ve o butona bastıktan sora3- Beyaz boşluk yine başlığı
Realtek High Definition Audio Driver Update
ortada warnig hatası bu sefer
Realtek Hd Audio Driver Setup Failure!Tamam (butonu ve bastıktan sora
4-Beyaz boşluk gidiyorve böle bişi çıkıyor
Realtek High Definition Audio Driver Update (Başlık)
Update is complete
Save any documents,close all aplplications,and click Yes to testart the PcEvet hayır iptal butonlar :)
Ve evete bastığımda res atıyor açıldığıdna ine pc aynı yardım edin hocalar......... -
anladığım kadarıyla ses kartını güncellemek için sormuşve inf dosyasını bulamamış,,
şöyle dene ses kartının sürücülerini kaldır,sonra o siteden işletim sistemnin sürücüsünü yüklemeyi dene iki kez yüklemş olmayasın?