HP Pavilion G6 Bu Alet Nasıldır
-
müritler laptop alıcam bu hp yi almayı düşünüyorum daha önceden bi arkadaş daha konu açmıştı bu laptopu alıcaktı onun yorumlarınıda merak ediyorum ayrıca 1200-1300 tl arasında bu aletten daha iyi bir alternatif sunabilecek olan varmı
-
hocam şu anda bu aletten var bende bu aletin genel bir ısınma sorunu var (fan yetersiz kalıyor) ek olarak antına fan aparatı almayı unutma...
bide oyun için alıyosan daha üst düzey bişey al ( hatta oyun için ise masaustu diyenlerdenim...)
serhat8102 tarafından 11/Kas/12 00:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam onu bılmıyorum ama gözume bu ilişti senın pc yi incelerken biraz daha dokunabılırsın fıyatta güzelmiş bu :
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c0y42ea-g6-2202st-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62594%25 oldugu ıcın fıyatta makul gıbı geldı : 1.575 TL
Yanlız HP nın eskılerden ISINMA sorunu vardı ya o durumu bı arastır.
Yenı cıhazlarda da devam edıyormu dıye ...!
Edit :Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 3210M İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Markası AMD VGA Chipset Modeli HD7670M Ekran Boyu (inch) 15.6 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi Windows 8 Ağırlık 2.48 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri USB, Bluetooth JiggSaw tarafından 11/Kas/12 00:28 tarihinde düzenlenmiştir
-
suhatuna bunu yazdı
Hocam onu bılmıyorum ama gözume bu ilişti senın pc yi incelerken biraz daha dokunabılırsın fıyatta güzelmiş bu :
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c0y42ea-g6-2202st-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62594%25 oldugu ıcın fıyatta makul gıbı geldı : 1.575 TL
Yenı cıhazlarda da devam edıyormu dıye ...!bende i3 işlemcili bi g6 var :D oyuna girdiğimde alev fışkırıyo... ( 90 C olunca pc kendini kapatıyo)
-
serhat8102 bunu yazdı
hocam şu anda bu aletten var bende bu aletin genel bir ısınma sorunu var (fan yetersiz kalıyor) ek olarak antına fan aparatı almayı unutma...
bide oyun için alıyosan daha üst düzey bişey al ( hatta oyun için ise masaustu diyenlerdenim...)
hocam oyun için deilde bi takım ağır programlar çalıştırıyorum multisim quartus gibi işlem hızı yüksek olan bi alete ihtiyacım var bu beni götürür diye düşünüyorum bi de donanım haberde ısınma problemi çözülmüş diyolar bu model için çokmu ısınıyo hocam biraz daha bilgilendirsen
-
serhat8102 bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Yenı cıhazlarda da devam edıyormu dıye ...!bende i3 işlemcili bi g6 var :D oyuna girdiğimde alev fışkırıyo... ( 90 C olunca pc kendini kapatıyo)
Walla hocam ondan dedım ıste , ben yazarken sen yazmıssın bıle :)
Bende 2 - 3 sene önce vardı aynen dedıgın gıbı alev topu oluyordu ...
Amk ki ne HP miş , adam kanser olsa bunca zaman kansere care bulurdu bu dallamalar yaptıkları ürünün ısınma sorununu bı çözememiş !!!
Yazık ...! -
hacı fanı yanlış tasarlamışlar... yandan hava üfleyemiyoki meret... elimi tutuyom yan tarafa ama hava flan çıkmıyo yan taraftan. (havayı tekrar alt tarafa üfürüyo meret...
not: oyun oynamadığım sürece makina ne kadar alev alsa dahi 4 gun açık bıraktım bana mısın demedi... kapanmamış bile taş gibi maşallah... kullanmaya devam edecem...
serhat8102 tarafından 11/Kas/12 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
bendede g6 var hiç ısınmıyor. cool sense diye programi var fanları cpu isisina göre ayarliyor. süreklide oyun oynarim soğutucuyu açmam bile. birde bu g6 nin birsürü serisi var onada bakmak lazim.
-
amd ekran kartlı laptop pişmanlıktan ötedir.
-
BarisYigit bunu yazdı
Katılıyorum :) Dizüstü bilgisayarlarda NVidia ekran kartlı modelleri öneririm.
-
RaNGeR bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
Katılıyorum :) Dizüstü bilgisayarlarda NVidia ekran kartlı modelleri öneririm.
gerçi hocam kış geldi. balkonda filan rahat oyun oynarsınız onla. baya iyi fps alırsınız yani kaçırmayın bence :F