HP Pavilion G6 Bu Alet Nasıldır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

http://www.sanalmarketim.com/urun/b90ffd56af43297ccb1be6bc9fa1c37e/HP-B8G80EA-Pavilion-g6-2102et-Core-i5-3210M-4GB-500GB-HD7670M-2GB-15.6#34;-FreeDos

müritler  laptop alıcam  bu hp yi almayı düşünüyorum daha önceden bi arkadaş daha konu açmıştı bu laptopu alıcaktı onun yorumlarınıda merak ediyorum ayrıca 1200-1300 tl arasında bu aletten daha iyi bir alternatif sunabilecek olan varmı 

son bitlisli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

hocam şu anda bu aletten var bende bu aletin genel bir ısınma sorunu var (fan yetersiz kalıyor) ek olarak antına fan aparatı almayı unutma...

bide oyun için alıyosan daha üst düzey bişey al ( hatta oyun için ise masaustu diyenlerdenim...)

serhat8102 tarafından 11/Kas/12 00:18 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam onu bılmıyorum ama gözume bu ilişti senın pc yi incelerken biraz daha dokunabılırsın fıyatta güzelmiş bu :

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c0y42ea-g6-2202st-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62594

%25 oldugu ıcın fıyatta makul gıbı geldı : 1.575 TL

Yanlız HP nın eskılerden ISINMA sorunu vardı ya o durumu bı arastır.

Yenı cıhazlarda da devam edıyormu dıye ...!

Edit :

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5
    İşlemci Numarası 3210M
    İşlemci Hızı 2.5 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 750 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD7670M
    Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
    Monitör Tipi LED
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürücü DVD±RW
    İşletim Sistemi Windows 8
    Ağırlık 2.48 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Bağlantı Özellikleri USB, Bluetooth

JiggSaw tarafından 11/Kas/12 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Hocam onu bılmıyorum ama gözume bu ilişti senın pc yi incelerken biraz daha dokunabılırsın fıyatta güzelmiş bu :

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-c0y42ea-g6-2202st-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-7670m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62594

bende i3 işlemcili bi g6 var :D oyuna girdiğimde alev fışkırıyo... ( 90 C olunca pc kendini kapatıyo) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

hocam şu anda bu aletten var bende bu aletin genel bir ısınma sorunu var (fan yetersiz kalıyor) ek olarak antına fan aparatı almayı unutma...

bide oyun için alıyosan daha üst düzey bişey al ( hatta oyun için ise masaustu diyenlerdenim...)

hocam oyun için deilde bi takım ağır programlar çalıştırıyorum multisim quartus gibi işlem hızı yüksek olan bi alete ihtiyacım var bu beni götürür diye düşünüyorum bi de donanım haberde ısınma problemi çözülmüş diyolar bu model için çokmu ısınıyo hocam biraz daha bilgilendirsen 

son bitlisli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı

bende i3 işlemcili bi g6 var :D oyuna girdiğimde alev fışkırıyo... ( 90 C olunca pc kendini kapatıyo) 

Walla hocam ondan dedım ıste , ben yazarken sen yazmıssın bıle :)
    Bende 2 - 3 sene önce vardı aynen dedıgın gıbı alev topu oluyordu ...
    Amk ki ne HP miş , adam kanser olsa bunca zaman kansere care bulurdu bu dallamalar yaptıkları ürünün ısınma sorununu bı çözememiş !!!

Yazık ...!

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

hacı fanı yanlış tasarlamışlar... yandan hava üfleyemiyoki meret... elimi tutuyom yan tarafa ama hava flan çıkmıyo yan taraftan. (havayı tekrar alt tarafa üfürüyo meret...

not: oyun oynamadığım sürece makina ne kadar alev alsa dahi 4 gun açık bıraktım bana mısın demedi... kapanmamış bile taş gibi maşallah... kullanmaya devam edecem...

serhat8102 tarafından 11/Kas/12 00:31 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

bendede g6 var hiç ısınmıyor. cool sense diye programi var fanları cpu isisina göre ayarliyor. süreklide oyun oynarim soğutucuyu açmam bile. birde bu g6 nin birsürü serisi var onada bakmak lazim.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

amd ekran kartlı laptop pişmanlıktan ötedir.

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

Katılıyorum :) Dizüstü bilgisayarlarda NVidia ekran kartlı modelleri öneririm.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

Katılıyorum :) Dizüstü bilgisayarlarda NVidia ekran kartlı modelleri öneririm.

gerçi hocam kış geldi. balkonda filan rahat oyun oynarsınız onla. baya iyi fps alırsınız yani kaçırmayın bence :F

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 5316 Toplam Mesaj: 24