HP Pavilion Islandi
-
bir hp pavilion dv6 var icecek komple dokulmus ben birakinca.
ters cevirdim kurusun diye, isiklar yaniyor 2-3 saniye durup kapaniyor ne yapabiliriz ?
Ürünün garantisi yoktur servise veremiyorum...
Not : Mevzu laptopa sıvı dökülmesi, Malın ahlaki durumunu başka bi konuda tartışırsınız...
-
ıslandıktan sonra o pcyi açmayacaktın hata etmişsin. muhtemelen kısa devre yapmıştır.
pavilionların koruma zımbırtısı var ama kurtaramamış belliki..
-
-
swordfish cok teferruatli ismis en iyisi bir tamirciye birakiyim, bugune kadar 10 tane laptop actiysam 9'unu toplayamadim
-
Neyse konu uzamasın sallayın :)
Burda konu laptopa su dökülmesi ve tamiri :)
-
notebooku acsan bile onu elinde malzemeleri olmadan yapaman mümkün değil ama eger elinde malzemeler varsa ki cok bi seyde gerekmez yapabilirsin notebooku acmayı deneme eger tamirci cok para isterse bi yere koy ve bekle 1 hafta bekle 2 hafta bekle bekle ama sonra o notebook kendiliğinden düzelebilirhe düzelmezse getir tamirciye ek olarak sakın kimseye uyupta fon makinası falan tutma daha beter edersin masrafı cogalır dedigimi bi dene dv6 i da acmaya calısma zor değil ama hassas makina dv6000 gibi paldır küldür sökülmüo tırnakları cat cat kırılıp duruo dedigimi dene bakalım olmazsa baska bi sey deneriz
-
pirinç dolu bir poşete koy 1-2 gün beklet pirinç tüm ıslanklık ve nemi çeker daha sonra bir dene çalışmazsa İstanbul CIA Computer yolcusu et :}
-
Buzlu su istermisin??
-
bir gun hic birsey yapmadim, bateriyi cikarip bekledim simdi calisiyor laptop :)
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
bir gun hic birsey yapmadim, bateriyi cikarip bekledim simdi calisiyor laptop :)
-----------------------------Bozulabilitesi yüksek :) Tek ayağı çukurda :D Hazır çalışıyorken sat gitsin :)
-
:|