HP Touchpad Sorunu
-
Arkadaşlar bundan bir süre önce laptopu normal bir şekilde kullanırken yani touchpad i kullanırken kullanım esnasında birden durdu. Ondan sonra da hiç çalışmadı. Tıklama tuşları çalışıyor ama parmağımı üzerinde hareket ettirince mouse imlecinde kıpırtı bile yok. Sizce neden olabilir.
Sürücüyü güncelledim.
Denetim masasından devre dışı olup olmadığını da kontrol ettim. Bunların dışında neler olabilir. Yoksa komple bozulmuşmudur. Herhangi bir darbe söz konusu değildir.
-
darbe var mı abi ?
-
adaptör takılı değilken denermisin
-
darbe yok. normal kucağımda kullanırken birden gitti.
Fişi çekip denedim yine çalışmadı. tıklama tuşları çalışıyor ama.
-
donanımcılar yardım bekliyorum.
-
hocam belki saçma gelicek ama touchpad üzerinde küçük işık yanıyormu?.bendede HPdir.üzerinde küçük nokta gibi bi şey var çift tıklıyorsun touchpad çalışmıyor.
-
benimkinde touchpadi açıp kapatmak için tuş yok maalesef.
-
bataryayı ve şarj aletini çıkar 1 dakika boyunca açma kapama tuşuna basılı tut sonra adaptör ile çalıştır çalışacaktır.
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------
bataryayı ve şarj aletini çıkar 1 dakika boyunca açma kapama tuşuna basılı tut sonra adaptör ile çalıştır çalışacaktır.
-----------------------------merak ettiğim için soruyorum bunun mantığı nedir. cihaz kapalı iken açma kapama tuşuna basmak ne işe yarar?
Zaten cihazın batarya bitik durumda.
-
cihaz kapalı ile iken basılı tutunca içerisinde kalan statik elektriği almış oluyorsun ve hp genelinde bir çok sorunu çözüyor bu şekilde statik elektriği boşaltmak.
-
anladım eve gidince deneyip sonucu yazarım kardeşim.