HP'den Akıllı Telefon Elite X3
-
windows tan sonrasını okumadım
-
nurulmac11 bunu yazdı
...
windows phone un da kesinlikle gelişeceğini düşünüyorum, yakın gelecekte masaüstü için yazılan uygulamalar direk mobilde de çalışabilecek muhtemelen. bizim microsoft la ilgili yaptığımız yorumları hissedarlarda yapıyo elbette ve yöneticiler bişeyler sunuyo bu adamlara ki hala hissedar olarak kalıyolar.
...
Windows Runtime ardından UWP. Gümbür gümbür geliyor MS.
-
10-15 yıldır halen daha gelişecek Windows mobile.
2000 yılında çıkan sistem... Daha NOKIA yeni adım atmaya başlamış. Başka firma yok.
Ve yıl 2016. Gümbür gümbür geleceği bekleniyor. Samsung, HTC, LG, Apple; Android, iOS.
Böyle bir ortamda pazar payı elde edeceğini düşünmek garip...
-
Bilgisayar için windows ne ise, Telefon için de android o insanların gözünde.
Ubuntuyu açtım mı peder gelip bunu değil bilgisayarı aç diyor. MSnın androidin tahtını alması için 500 fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Lumia kullandım 1,5yıl önce. stabilite olarak ios gibi. ama kullanım menü ayarlama tema kişiselleştirme vs vs bok gibiyidi. ace kullan daha iyydi.
çok kullanmadım belki alışamadığımdandır. menüyü insan gibi yaparsa kullanmayı düşünürüm tabi :) ha gidip de ios parası vermem ucuz diye alırım sırf
-
Cihazın Amerika satış fiyatı 799 $ bu parayla Türkiye piyasasında iş alanına da giremez. Bırakın Avrupa piyasasıda düşündürücü benim için. Ancak HP büyük projelerinde promosyon olarak dağıtabilir.
http://store.hp.com/us/en/ContentView?eSpotName=Elite-x3&storeId=10151
-
Uwp desteği şuanki Windows cihazlarda işlemci mimarisi yüzünden kullanılamayacak bunu alıpta yıllarca kullanırım demeyin. Bu cihazın ve Windows 10 Mobile'ın ömrü max 1 sene. Surface Phone cihazlar çıkınca direk desteği kesecekler. Şimdi ki Nokia Windows 8.1 cihazlara yaptıkları gibi. Skype bile desteği kesti onlara adamların kendi uygulaması düşünün.
Microsoft'a mobilde güven olmaz.
Ha birde monitöre bağlarım pc gibi ortaklara akarım demeyin. Çok araştırdım ama daha 2 pencere Yanyana açamıyorsunuz.
Ucuz cihaz devri ise Nokia ile bitti.
-
Kesin ısınıp kapaniyodur bu.
-
Beyler bu telefon firma calisanlari icin üretilmekte. Üretilen her ürün herkese hitap etmeli diye birsey yok. Milyar euroluk bütcesi olan firmalar dahi calisanlarina windows sistemli telefon veriyo.
-
Florenzi bunu yazdı
Beyler bu telefon firma calisanlari icin üretilmekte. Üretilen her ürün herkese hitap etmeli diye birsey yok. Milyar euroluk bütcesi olan firmalar dahi calisanlarina windows sistemli telefon veriyo.
Firma çalışanı müşterilerim var dikkat ediyorum taşıdıkları telefon ya iPhone yada Samsung. Bir kaçıyla sohbet esnasında lafı geçti şirket 2 seçenek sunuyormuş iPhone 7 veya Galaxy S7 diye artık o yılın en iyi cihazı hangisiyse.
Android sahibi Google'ın bile uygulamaları iPhone'da en pahalı Android telefondan daha stabil çalışıyorsa oturup bi düşünmek gerek.
-
kady bunu yazdı
windows tan sonrasını okumadım
:) yazmaya girmiştim.