Hristiyanların Hareket Çağrısı
-
http://www.facebook.com/?ref=home#/video/video.php?v=1191735788235&ref=nf
çocuklarımızın yaşayacağı dünya ile şimdiki dünya aynı olmayacaktır
fransa 50 yıl sonra islam cumhuriyet ioalcaktır
almanyadaki alman nüfusundaki düşüş engellenemez boyutlara ulaştı
amerika da 9 milyon müslüman nüfusu oluştu
--------------------
inşallah
haydi hayırlısı ;)
yönetim : bu notu düşmekten bıktık ama konuyu silmeyelim diyoruz ama , BAŞLIKLARA ÖZEN GÖSTERİN
-
bi iraillide facebok ta bunu paylaşmıştı dün
http://www.youtube.com/watch?v=ZprVPKi-W6s&feature=player_embedded
:D israillilerin arap cocuklarını nasıl öldürdüğünü bilioruz mrk etme diyince sildi beni:D
-
İyi hesap yapmışlar::)
-
çok güzel anlatmış .D kaddafinin dedikleride dogru .
-
3. kere izliyorum zevkten :D
abi bizimkiler prezervatif fiyatlarını çok mu buldu ne 8,1 ne yaptılar öyle :D
-
abi bizim toplumdada araplar gibi çoğalıyoruz bu aşırı çoğalmadan dolayı müslüman nüfus artıyor. Ama gelişmişliğe açlığa baktığında dünya nufusunda müslümanların yarısı aç hristyanların çoğu tok hatta zengin. Böylede karşılaştırın çok çocuk yaparak sayıyı artırarak bi bok olacağı yok sefillikten başka
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------
abi bizim toplumdada araplar gibi çoğalıyoruz bu aşırı çoğalmadan dolayı müslüman nüfus artıyor. Ama gelişmişliğe açlığa baktığında dünya nufusunda müslümanların yarısı aç hristyanların çoğu tok hatta zengin. Böylede karşılaştırın çok çocuk yaparak sayıyı artırarak bi bok olacağı yok sefillikten başka
-----------------------------yok hocam onada değiniyorlar far kettiysen 2026 yılında 2 milyon işçi bulmak zorlaşacak iş kime kalacak bize :D
tayyip yanlış diyor aq :D
sekiz sekiz sekiz diye bağırması lazım :D
-
HighElf bunu yazdı:
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam onada değiniyorlar far kettiysen 2026 yılında 2 milyon işçi bulmak zorlaşacak iş kime kalacak bize :D
tayyip yanlış diyor aq :D
sekiz sekiz sekiz diye bağırması lazım :D
-----------------------------Bak dikkat edersen adamalr işçi işçi diye bağırıyor biz müdür müdür die niye biz amele oluyoruz? Anlatmak istediğim çocuk sayısı artıktça verilen eğitim kalitesi ve kaliteli düşünce yetisine sahip birey sayısı azalır istisnalar hariç.
-
zamanla artar hocam dert etme yav şöyle bir kültürel olarak zapt edelim :D sonra çin gibi herkes tek çocuk yapar :D
-
qra51 bunu yazdı:
------------------
“ Yokluk (fakirlik) sebebiyle çocuklarınızı öldürmeyin. Onları da, sizi de yalnız Biz rızıklandırırız.
” (En’am, 6/151) hocam isterse 1 çocuğun olsun ister 3 ister 5. senn onların rızkını değiştirme gibi bi imkanın yok. ama ana baba çocuk yapıyosa onları en iyi sekilde eğitmelilerdir. hani biz 4 kardesiz. Cok sükür benm peder üstüne düşeni yapıyo. 3 üniverste öğrencisi var evde. ihtiyac duyduğumuz aslında bilinçli ebeveynler.
-
http://www.youtube.com/watch?v=4nOn_U6KUR8
youtubesini buldum