HSBC Fıtık Etti
-
Ek kartım var.
Geçen kız arkadaşımla beraber istediği bişiyi almaya gittik bakiye yetersizdir diye kağıt çıktı rezil oldum.
nasıl olur nasıl olur diye kafamın etini yerken eve döndüğümde telefonda
''şifreniz sistem değişikliği yüzünden iptal olmuştur.bundan sonraki alışverişlerinizde şifreniz cep telefonunuza gelicektir''
diye mesaj gelmiş.
ne gelen bir şifre var nede başka bir şey.
kartı internet bankacılığına açtırmak istiyoruz müşteri temsilcisi telefonda
atm ye gitmeniz gerekiyor diyor.
Acaba onlar orda ne bok yemeye çalışıyor anlamış değilim.
bu her bankada böylemi yoksa HSBC yemi özel bilen biri açıklarsa sevinirim.
asıl amacım internet bankacılığı için kullanmak kartı.
-
www.sikayetvar.com a şikayetini iletebilirsin.
-
Dayım Rize Hsbc banka müdürü bana dediği tek kelime şu kapının önünden bile geçme .
Uzak durun hsbc den . bi kaç arkadaşım daha var çok çektiler hsbcden . kredi kartında haddi hesabı olmayan sıkıntılar , faizler , sendeki sorunun benzerleri ve daha bi sürü şey . -
Valla bende babamda garantiden çektik kapatıyorum şimdi kartı fix kart aldım finansbanktan kart aidatı yok şimdi onu deniyorum.
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Dayım ... Hsbc banka müdürü bana dediği tek kelime şu kapının önünden bile geçme .
Uzak durun hsbc den . bi kaç arkadaşım daha var çok çektiler hsbcden . kredi kartında haddi hesabı olmayan sıkıntılar , faizler , sendeki sorunun benzerleri ve daha bi sürü şey .
-----------------------------Bence vakit varken yazdığını editle. Dayının kariyeriyle oynama. X ili Y ilçesi yaz :D
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
Dayım ... Hsbc banka müdürü bana dediği tek kelime şu kapının önünden bile geçme .
Uzak durun hsbc den . bi kaç arkadaşım daha var çok çektiler hsbcden . kredi kartında haddi hesabı olmayan sıkıntılar , faizler , sendeki sorunun benzerleri ve daha bi sürü şey .
-----------------------------şube ismi de ver istersen dayın işten olsun :)
-
Rizenin en popüler bankacısı desem :p rahat olun beyler . Sizin düşündüklerinizi bende düşünebiliyorum :)
-
geçende habersiz kart yolamıslar bana akıları sıra 60 lira geçirecekler hemen iptal ettirdim
poegasusa biniyoruz admlar tel no fln sürewkli rahatsız ediyorlar
-
Ben de ziraat bankasına fıtık oldum. Vatan'da hafta sonu indiriminden faydalanamadım; kredi kartına bağlı hesapta cep telefonu numarası yokmuş. 3D secure de şart olmuş. Cep telefonu numarasını ne telefondan, ne atm'den, ne de internetten güncelleyebiliyorsun. Derdimi anlatıyorum, sizden Pazartesi'yi beklemenizi rica ediyoruz diyor mal gibi. Ya telefon bankacılığı ile para yollamak mümkün, cep telefonunu güncellemek mümkün değil ne ayaksa.
-
telefonundan arayıp şifre değişikliği yapmaya çalış, şifre telefonuna gelecektir, gelmiyorsa problem vardır.
-
Atm den kendine internet bankacılığı şifresi oluşturab iliskin ya da şubeden gidip kendin alacaksın