Hstingde Tbt Ye Özel Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben kndim hosting satıyorum TBT üyelerine özel bir kampanya yapma gereği duydum eğer almak isteyn arkadaşlar varsa bana ulaşsın

iletişim : satis@alvekbilisim.com veya anarsist.manyaq@gmail.com adreslrini ekleyerk msnden bana ulaşabilrler

hosting özellikler : 100 mb host + bedava domain + 5 gb band genişliği = 30 ytl

türkçe veya ingilizce plesk, sınırsız sub-domain, 7/24 destek asp, asp.net 1.1 - 2.0, myaccaess, mssql, mysql, php,php3,php4

Windows 2003 platformu üzerinde  Dual Opteron İşlemcili HP ProLiant DL145 G2, 160GB HARD DİST, 2 GB DDR-RAM Belleği bulunan sunucularımız barındırılmaktadır.

Siparişleriniz ödemenizin ardından 2 dk içinde aktif olmaktadır.

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Rene görmesin. Söver :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    kötü bişi yapmıorum ki sadece müridlerin ihtiyaçlarına yardım etmek istedim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bence Rene Bir Bölüm Yapsın:D Hosting Kampanyaları Diye:D :D ehuehue baksana abı haftada:D onune gelen domain satıyorum host satıyorum:D bababibibi... dogumgunu hesabı olsun buda:D hoca :D genelde tr dekı hostcular cakaldır .anlatabıldım mı ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    bn o bildiin hostculardan deilim yha nie böle hemn dolandırıcı muamelesi yapıonuz bna anlamadm walla ama neyse siz bilirsiniz yinede hea bu arada kampanya yaklaşık 1,5 ay sürecek sadece TBT müridlerine geçerlidir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Biz O Bildiğin Müridlerden Rene'de O Bildiğin Adminlerden Değil :)

Tbt İçin Tek Konu 3 Mesaj Yapmışsın Bi Anda Host Kampanyasımı Yapasın Tuttu Hocam :D:D Neyse İyi Satışlar..

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nedense türkiyedeki hosting sitelerinin 10/8 nin iletişim sayfası sorunlu oluyor, ya açılmıyor, ya sayfa bulunamıyor. :) ki bence satış yapan bir kişi/kurum için bu çok önemli bir şey dir müşteri firmaya nasıl ulaşacak? birde bir kaç sitede karşılaştığım bişe var sitede hizmet veren site ile  ilgili hiç bir bilgi yok, ne bir adres ne bir telefon veya faks numarası hiç birşey :D bu nasıl bir iştir anlamadım! seyyar satıcıdan mal almaktan farkı yok, gerçi kendileride zaten bi var bi yoklar :D

Arkadaşımızın işide onlara benzer sitede çalışan bir tek ana sayfa var, Bulabildiğim bilgi ise 1 Ozan ALKAN die bir isim 2 satis@alvekbilisim.com die bi mail adresi, güvenilir mi hayır. yarın öbür gün kapatıp gitmeyeceğin ne malum? bi adres bir telefon numaran bile yok ve insanların gelip hosting almasını bekliyorsun(!) lütfen işinize biraz sahip çıkın bakın araştırın yapıyorsanız adam akıllı yapın yarım yamalak yapacaksanız hiç yapmanın. Hostbul da yüzlecesi var bu tarzda bir yerden hazır script buluyorlar netten template indirip üzerine kuruyorlar yurt dışından bir de reseller kirayıp hosting firması diye ortaya çıkıyorlar, kendileri iyi pazarlayanlar iyi müşteri buluyorlar ama sonları nixcon.com.tr gibi oluyorr :) bi bakmışsın tüm müşteri bilgilerin web sitelerinde geziyor. Kendi dosyaları korumaktan aciz bu insanlar çıkıp bir de en güvenilir sunucular bizde diye komik iddialarda bulunuyorlar.

Şimdi gelelim neden bu tavırım sana;
    Eğer ki sitemizin seviyesini güvenirliğini kullanarak, hosting satıp sonrada iki ay sonrada kapatırım ortadan kaybolurum gibi bir niyetin varsa baştan söyliyeyim direkt vazgeç ki biz birini kafaya taktıkmı fizanda da  olsa bulur icabına bakarız, he öyle bir niyetin yoksa, ilk önce siteni bi toparla adam akıllı iletişim bilgilerini yaz insanların sana ulaşabileceği adres ve telefon bunlar(!) ondan sonra gel, bende sana yardımcı olurum. 

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    genemi hosting... genemi hosting... :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Abi tr lokasyon alan çıkmıyo genelde tr lokasyonlar güvenilmez olduğu için bu bir...

Tahribat genel olarak hostingini buzuldan alıyo yada dj_alperden bu ikiii...(başka host satanlarda var ama genel olarak bu 2 abimizden :)) 

Ayriyeten bunun nesi kampanya anlayabilmiş değilim :S domain dediğin 10 kaıt,host desen 1gbını 10 kaıda veriyolar :D yani pekte öyle ahım şahım bi ucuzlukta göremedim :)

Yinede ne olursa olsun; HAYIRLI SATIŞLAR :) 

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    ayrıca plesk panel, hiç sevmem ya directadmin ya da cpanel olsaydı alırdım:)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    yha bn yeni açılmış bir host firmasıym onun için ilk zamanlar bu fiattan normalde bu paketi 40 ytl ye satıorm ama tbt den çoq yardım gördüm o yüzdn böle bişi yapma gerei duydum bn zatn kimseye zorla alın demiorum ki ama deişik özellikler istersniz onada yardım ederim

Toplam Hit: 5421 Toplam Mesaj: 22