HTC Almak İsteyenler Turkcell'e

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

forumda günlerdir olan htc htchd2 konularından sora gördüm ki tbt takip eden turkcell yetkilileri kampanyalı htc satmaya karar vermiş :)

aşadağıdaki linkden direk sayfaya ulaşabilirsiniz.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/htckampanyalari

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    //

İnternete siz de HTC ile dokunun

internete siz de HTC ile dokunun! İlk kez Turkcell'de

İnternet dünyasına keyifle dokunabileceğiniz, e-postalarınıza kolayca ulaşabileceğiniz HTC Touch2 ve HD2’ye, Turkcell imkanları ile sahip olabilirsiniz.

Kontratlı Teklif:

HTC Touch2  HTC HD2    

HTC Touch2

HTC HD2

Turkcell Faydası

Kimler Faydalanabilir?

Aylık Ödenen Taksit*

Aylık Ödenen Taksit* 

24 ay

49 TL

90 TL

Haftaiçi ve Haftasonu Geceleri
    bedava konuşma ve mesajlaşma+1 GB internet paketi

Bireysel+Kurumsal

18 ay

57 TL

110 TL

Bireysel+Kurumsal

12 ay

72 TL

148 TL

Bireysel+Kurumsal

*Kampanya teklifine tüm vergiler dahildir. Kampanya kapsaminda alinan paket tutarina, yurticinde Turkcell’lilerle haftaİçi ve haftasonu bedava konuşma- mesajlaşma,1 GB internet paketi ve HTC akıllı telefon dahildir.

Kontratsız Teklif:

Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalarda, HTC Touch2’nin tavsiye edilen satış fiyatı: 575 TL; HTC HD2 tavsiye edilen satış fiyatı: 1.442 TL’dir. Üstelik World’e 12 taksit avantajıyla, dilediğiniz HTC modeline sahip olabilirsiniz.

Satışlar günlük kur esas alınarak TL üzerinden yapılacaktır. Tavsiye edilen satış fiyatı, 5 Mart 2010 dolar kuru esas alınarak hesaplanmıştır. Fiyatlara KDV dahildir.

Kontratsız tekliften yararlanmak için, kampanyadan alınan HTC cihazdan, HTC Touch2 için 7076’ya; HTC HD2 için 7078’e cihaz modelini belirtip boşluk bırakıp, kampanya şifresini yazıp kısa mesaj olarak gönderilmesi gerekmektedir. (Örn: HTC Touch2 12345678AB; HTC HD2 1234567AB)

Faturalı hatlı ve mevcut müşterilerimiz:

İlk bir ay süresince yurtiçi ve Turkcell’lilerle 1000 dakika konuşma ve 100 MB internet paketi kazanırlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bende genel bilgi verem en az 6 ay fatura kullanmak üstünüze kayıtlı kredi kartı ödemelerinizde gecikme ödeyeememe gibi kapanma gibi şeyler olmayacak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

e bay den alın 400 - 500 dolara ? turkcell kazanmasın.. ben pinphone aldm 180 dolara kargoda suan gelince detayları acıklarım :)
    pinphone u çakallar tr de 450 tl ye satıolar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

cLust3R bunu yazdı:
    -----------------------------

e bay den alın 400 - 500 dolara ? turkcell kazanmasın.. ben pinphone aldm 180 dolara kargoda suan gelince detayları acıklarım :)

hoca nası bişe o pinphone ?

bide türkselden telefon alınmaz hacılar çok sokuyo... iki sene ona çalışılırmı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

cLust3R bunu yazdı:

bide türkselden telefon alınmaz hacılar çok sokuyo... iki sene ona çalışılırmı ?

faturalı hat kullanıyorsan zaten aylık 70 80 veriyorsan üstüne 80 daha koy bir yılda elinde :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

htc touch2 yi 2 hafta falan önce aldım. gayet memnunum bana göre hiç bir kusuru olmayan bi telefon her işimi rahatça yapıyorum kralsın turkcell.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:

htc touch2 yi 2 hafta falan önce aldım. gayet memnunum bana göre hiç bir kusuru olmayan bi telefon her işimi rahatça yapıyorum kralsın turkcell.

bende alcam bi tur veririm isteyenlere :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

Turkcellinin Gücü Turkcellin Çekim Gücü :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

cLust3R bunu yazdı:

faturalı hat kullanıyorsan zaten aylık 70 80 veriyorsan üstüne 80 daha koy bir yılda elinde :D

hocam 2160 liraya geliyo ohaa :D faturalıyım 200 den aşağı fatura ödemiyorum ama bu para verilmez buna kredi çekip al daha iyi...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

hd 2 telefon normalde 1 milyarın üstünde satılıor sanırım ? pinphone u youtube a yazıp bakabilirsin , iphone replikası fakat özellikleri fln cok iyi , kopya olarak da iphone ebatlarına en yakın replikalardan boyutlar fln 1 e 1 aynı.. ebayde 500-600 dolara satıolar tabi arastırmak lazm.. bn çinden aldım 40 $ düşük fatura yapıp gift basket vs. yapıolar gümrük te sorun olmucak o yüzden umarım :)  telefon elime ulasınca satıcının bilgilerini fln veririm burda ebay store unu fln paypal ile satın aldm ben gayet de ilgilendi çinliler :)  kargo tracking no fln werdiler takip ediorm kargoyu 10 gün e elime ulasır..  

Toplam Hit: 2252 Toplam Mesaj: 12