HTC EVO 3D Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Başlıkta belirttiğim gibi kullanan varmı ?

alınacak bişemi hocalar ?

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

OnlyGodCanStopMe de var hocam ondan bilgi alabilrisn biraz kullandım mini bir pc görevi görüyor 4.0 güncellmeside geldi güzel makina

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kardeşime aldım yurtdışından 550 tl gibi bir şeye geldi, tr de sorduğumda 1300 tl demişlerdi (1-2 ay önce)

çift kamerası var, 3d özellikli baya hoş, hız konusunda da iyi, çift çekirdekli.. ancak ram olayı hoşuma gitmedi. 4 gb ram var ama 1 gb ını kullanıcılara açmışlar

kalan 3 gb güncelleştirmeler için kullanıcılara erişimlere kapalı.. güzel telefon ama

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

yapamayacağın hiç birşey yok herşeyi yapıyorsun ki 4.0'da geldikten sonra bir önceki sürüme göre hem performans hemde şarj olayı değişti ben bayadır kullanıyorum ve çokta memnunum :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Güzel yorumlar duymak iyi bende sevmiştim zaten :D

teşekkürler.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

170 Gram olması en büyük dezavantajı,
    Çoklu işlemci mimarisini destekleyen Android 4 e uprgrade edilebilmesi de çift çekirdek işlemci kullandığından en büyük avantajı. 

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

evet kameradan dolayı azcık büyük lakin ben bunu hiç sorun etmiyorum en azında cebimde telefon olduğunu hissettiriyor :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

hacmini sorun etmiyorsan al hocam.kullanışlı bir cihaz. 6-7 aydır kullanıyorum yazılım konusunda ya da başka konuda sıkıntı yaşamadım.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

al al. pişman olmazsın.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

ben de kullaniyorum ve gayet memnunum.

**EbMaRtEu**
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeşime aldım yurtdışından 550 tl gibi bir şeye geldi, tr de sorduğumda 1300 tl demişlerdi (1-2 ay önce)

çift kamerası var, 3d özellikli baya hoş, hız konusunda da iyi, çift çekirdekli.. ancak ram olayı hoşuma gitmedi. 4 gb ram var ama 1 gb ını kullanıcılara açmışlar

kalan 3 gb güncelleştirmeler için kullanıcılara erişimlere kapalı.. güzel telefon ama

-----------------------------

hocam banada getirebilirsen 550 tl ye 50 tl de sana veririm :D 600 tl ye getirebilir misin bana?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 17