HTC EVO 3D Nasıldır ?
-
Başlıkta belirttiğim gibi kullanan varmı ?
alınacak bişemi hocalar ?
-
OnlyGodCanStopMe de var hocam ondan bilgi alabilrisn biraz kullandım mini bir pc görevi görüyor 4.0 güncellmeside geldi güzel makina
-
kardeşime aldım yurtdışından 550 tl gibi bir şeye geldi, tr de sorduğumda 1300 tl demişlerdi (1-2 ay önce)
çift kamerası var, 3d özellikli baya hoş, hız konusunda da iyi, çift çekirdekli.. ancak ram olayı hoşuma gitmedi. 4 gb ram var ama 1 gb ını kullanıcılara açmışlar
kalan 3 gb güncelleştirmeler için kullanıcılara erişimlere kapalı.. güzel telefon ama
-
yapamayacağın hiç birşey yok herşeyi yapıyorsun ki 4.0'da geldikten sonra bir önceki sürüme göre hem performans hemde şarj olayı değişti ben bayadır kullanıyorum ve çokta memnunum :)
-
Güzel yorumlar duymak iyi bende sevmiştim zaten :D
teşekkürler.
-
170 Gram olması en büyük dezavantajı,
Çoklu işlemci mimarisini destekleyen Android 4 e uprgrade edilebilmesi de çift çekirdek işlemci kullandığından en büyük avantajı. -
evet kameradan dolayı azcık büyük lakin ben bunu hiç sorun etmiyorum en azında cebimde telefon olduğunu hissettiriyor :)
-
hacmini sorun etmiyorsan al hocam.kullanışlı bir cihaz. 6-7 aydır kullanıyorum yazılım konusunda ya da başka konuda sıkıntı yaşamadım.
-
al al. pişman olmazsın.
-
ben de kullaniyorum ve gayet memnunum.
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------kardeşime aldım yurtdışından 550 tl gibi bir şeye geldi, tr de sorduğumda 1300 tl demişlerdi (1-2 ay önce)
çift kamerası var, 3d özellikli baya hoş, hız konusunda da iyi, çift çekirdekli.. ancak ram olayı hoşuma gitmedi. 4 gb ram var ama 1 gb ını kullanıcılara açmışlar
kalan 3 gb güncelleştirmeler için kullanıcılara erişimlere kapalı.. güzel telefon ama
-----------------------------hocam banada getirebilirsen 550 tl ye 50 tl de sana veririm :D 600 tl ye getirebilir misin bana?