HTC Evo 3D Tuş Sesi
-
yaklaşık 1 ay önce Evo aldım gayet memnunum. tek bir sorunum var, lanet olasıca tuş sesini kapatmayı bulamadım, ve forumlarda da hiç boyle bi sorundan şikayetçi olan bulamadım. nerden nasıl kapatırım?
-
andorid yokmu cihazda
-
var hacı 2.3.4
-
ses ayarlarinda olmasi gerekiyor o zaman
sistem ses seviyesi olarakta geciyor olabilir
-
dene bi samsung da oluyo:
tuş kilidi açık, bekleme ekranındayken ses tuşu var ya onu azalt (ortam sesi diye geçiyo)
normal ses azaltma tuşuna bas bakalım azalacak mı
-
bende de aynı telefondan var tuş sesi arama esnasında basıldığındaki sesten mi bahsediyorsun yoksa genel kullanımdaki tuş sesi mi ?
sms yazarken titreşim olayını da ben bulamadın nereden kapandığını ..
-
kare tuşuna basılı tut
-
bu zimbirtilar yokmu sende ?
-
mesaj yazarken ki tuş sesinden bahsediyorum. sessiz moda alınca kısılıyor ama sürekli sessizde kullanamam yani.
Edit: VJ var da tuş sesini kısamıyorum? o seceneklerden hangisi?
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------bende de aynı telefondan var tuş sesi arama esnasında basıldığındaki sesten mi bahsediyorsun yoksa genel kullanımdaki tuş sesi mi ?
sms yazarken titreşim olayını da ben bulamadın nereden kapandığını ..
-----------------------------aynen genel. talk back yükleyince dil ve klavye menusunde bi secenek cıkıyor, titresim ve ses ordan seciliyor. ikisi tikli değil titreşim yok ama ses var :S caps geliyor
-
Bende 1 senedir HTC EVO 3D kullanıcısıyım. Kendi mesaj arayüzünü yada programını kullanmıyorum. Aşağıda sıraladıklarımı yükle keyfine bak.