HTC Evo 3D Tuş Sesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

yaklaşık 1 ay önce Evo aldım gayet memnunum. tek bir sorunum var, lanet olasıca tuş sesini kapatmayı bulamadım, ve forumlarda da hiç boyle bi sorundan şikayetçi  olan bulamadım. nerden nasıl kapatırım?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

andorid yokmu cihazda

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

var hacı 2.3.4

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ses ayarlarinda olmasi gerekiyor o zaman

sistem ses seviyesi olarakta geciyor olabilir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

dene bi samsung da oluyo:

tuş kilidi açık, bekleme ekranındayken ses tuşu var ya onu azalt (ortam sesi diye geçiyo)

normal ses azaltma tuşuna bas bakalım azalacak mı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

bende de aynı telefondan var tuş sesi arama esnasında basıldığındaki sesten mi bahsediyorsun yoksa genel kullanımdaki tuş sesi mi ? 

sms yazarken titreşim olayını da ben bulamadın nereden kapandığını ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

kare tuşuna basılı tut

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

bu zimbirtilar yokmu sende ?

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

mesaj yazarken ki tuş sesinden bahsediyorum. sessiz moda alınca kısılıyor ama sürekli sessizde kullanamam yani.

Edit: VJ var da tuş sesini kısamıyorum? o seceneklerden hangisi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:
    -----------------------------

bende de aynı telefondan var tuş sesi arama esnasında basıldığındaki sesten mi bahsediyorsun yoksa genel kullanımdaki tuş sesi mi ? 

sms yazarken titreşim olayını da ben bulamadın nereden kapandığını ..

-----------------------------

aynen genel. talk back yükleyince dil ve klavye menusunde bi secenek cıkıyor, titresim ve ses ordan seciliyor. ikisi tikli değil titreşim yok ama ses var :S caps geliyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Bende 1 senedir HTC EVO 3D kullanıcısıyım. Kendi mesaj arayüzünü yada programını kullanmıyorum. Aşağıda sıraladıklarımı yükle keyfine bak.

.
Toplam Hit: 2509 Toplam Mesaj: 19