HTC HD 2 Ye Android Kuran
-
sevgili müritler,
HTC HD 2 ye android kuran var mı? Varsa izlenimlerini alabilirmiyim?
-
orjinali ne?"
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
orjinali ne?"
-----------------------------win mo
Ben kullanmadım ancak şu desire hd türkiyeye yakın zamanda gelmezde ya desire alacam yada hd 2 alıp androidli şekilde kullanıcam
http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=18184
şurdaki arkadaşın rom u baya kullanan var bir gözat istersen
-
Ben kurdum ps3 ü kırmak için kullanıyorum jailbreak niyetine.. Bayaa ii çalışıyor ama custom rom yuklemelisin önce..
-
bende kurdum android froyo 2.2 windows dan hızlı çalışıyor, rami tam görüyor, camera programları ile daha güzel fotoğraf çekiliyor, mobilite tavan yapıyor, tüm her şey google ile senkron oluyor, mükemmel bir gmail uygulaması var, telefon rehberi çok iyi ama tüm bunlar 100% stabil değil. arada sıra sapıtıyor ama windows dan gerçekten iyi. İnsana mobil keyfini yaşatıyor.
-
HTC Sense gibisi var mı ya, ne Android'i :P
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------androidde de htc sense var merak etme
-
oksijen bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------androidde de htc sense var merak etme
-----------------------------Windows'takinin aynısını kurabiliyor musun?
-
Windows üzerinden kurulan bir simulatörle android çalıştırılabildiği duymuştum HD2 de. Winmo yu silmeden onun üzerinden androide geçiş yapıyor. Bunu araştır hoca.
-
bende denemek istiyorum ama korkuyorumda telefona zararı olur mu dersiniz bde garantiden olmayalım
-
gokcan bunu yazdı:
bende denemek istiyorum ama korkuyorumda telefona zararı olur mu dersiniz bde garantiden olmayalım
hacı garanti işinden korkma zaten custom rom yüklemek için hspl yi değiştireceksin. herkes hspl yi değiştirdiğinde garantinin iptal olduğunu söylüyor. www.htc.com/tr adresinden orjinal romu kurduğun zaman hspl fln herşey orjinal haline dönüyor... garantiyi dert etme... takıldığın bişi olursa bana pm at bende hspl yi değiştirip sonradan orjinale cevirdim...