Htc Hd2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

arkadaslar elimde ikitane htc hd2 var birini satmak istiyorum yalniz basindan bi kac olay gecti soyle anlatiyim ben londrada yasiyorum turkiyeye tatile geldigimde teli orda unuttum geri londraya geldigimde sigortadan yenisini verdiler ve digerini iptal ediyoz dediler ikincisi pasaport kaydi yok teli sadece 2 ay kullandim sifir sayilacak duzeyde telefin ve orjinal kutuyladir 8 bg hafiza kartida icindider ilgilenen olursa fiyatta anlasirsak satmak istiyorum

edit: fiyat konusunda hic bir bilgim yok ikinci eli nedir ne degildir birde benim telefonun basindan gecenler var tabi arastirip bi fiyat yazicam

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam o değil de sigortadan yenisini ala ala iyi hasılat yaparsın (:  normal fiyatının 200 lira aşağısına verirsin tamam (:

eğer başka bi sorunu yoksa 700e satarsın. para olsaydı senden 600e alırdım onu :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam o değil de sigortadan yenisini ala ala iyi hasılat yaparsın (:  normal fiyatının 200 lira aşağısına verirsin tamam (:

eğer başka bi sorunu yoksa 700e satarsın. para olsaydı senden 600e alırdım onu :)

:) bu aldigim 4. telefon haci sigorta veriyor sag olsun kirmiyor veriyor :)..........200 tl cok dusmussun hacim ben arastirdim biraz 1200tl ye filan satiliyor ikinci elleri

ikincisi turkiye sinirlari icerisinde bir halt yapamiyorlar sanirim digerlerinde hicbir sorun cikmadi ve hadi yapiyorlar diyelim kolaylikla kiriliyor o yonden hic bir skintisi yok sadece pasaport kaydi yapilacak okadar

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

suruya not dusuyumde murid kardeslerim yanlis anlamasin :) telefonu harbiden unuttum hepsindede ayni sey oldu gerci biri haric birini kardesim yurutmustu ve sigortaya unuttugumu geri donup alamiycagimida anlattim hic bir sorun cikarmadilar sadece iptal edicez sartini sundular bende kabul ettim yenisini verdiler:)

yan cizdim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam işte 950ye felan da var. kaydını yaptırmak biraz koyar gibime geliyor.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

MMB bunu yazdı:

hocam işte 950ye felan da var. kaydını yaptırmak biraz koyar gibime geliyor.

eger haziran 20 sinden sonrasi beklenirse kaydinida yaptiririm

yan cizdim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ulen bnde pasaportta var ama para yok:D para olsa tık diye alırdım güzel telefon..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

200 pound vereyim hacı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

200 pound vereyim hacı 

500 tl bile yapmiyor hacim beee pound dustu :) 300 ver anlasak :)

yan cizdim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

ne güzel sigorta işi la o :D burda tel bozulsa adamlar yapmıyor anasını satim :)

hayırlı satışlar hacım.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sezoo bunu yazdı:

ne güzel sigorta işi la o :D burda tel bozulsa adamlar yapmıyor anasını satim :)

hayırlı satışlar hacım.

bende telefonuma sigorta yaptırmıştım. suya yanmaya hırsızlığa herşeye karşı sigortası vardı

+ garanti  6.ayda telefon kendi kendine bozuldu teknosa ya verdim dedim ne varsa karşılıyor yapın verin bana herifler sigorta firmasına yollamış direk

sigorta firması da teknosa nın geçirdiği (onlar 1 hafta içinde kargolamış)

süreyi beyan ederek  arıza vs vs bişi oldu zaman max 3 gün içinde sigortanın eline geçmesi gerekiyormuş

yoksa sigorta dışı kalıyormuş.  nasıl olduysa telefon a su kaçtı diye arıza tespit yazmışlar

teknosa dan bir daha ürün olan böle olsun ( O )   sigorta yapacakları zaman verin üstüne 50tl yada 30 mı neydi işte herşeyi ile biz ilgilenelim diyorlar ama sorun oldumu yüzünüze bakan yok. mahkemeye verecektik vermedik .. türkiye de böyle paran olmadımı zaten rezilsin paran varsa bu sefer 3 kuruş paranla rezil oluyorsun

bu arada hd2 güzel telefon ama win7 mobile kurulamadı için populerliği geçti geçicek bir ürün 700 e felan satarsın bence param olsa alırdım HTC güzel telefonlar yapıyor.

Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 15