folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Htc Kullanan , Root Yapımını Bilen Var Mı (HTC ONE S)

Htc Kullanan , Root Yapımını Bilen Var Mı (HTC ONE S)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Arkadaslar bır yerde dogru dürüst bulaamadım yaa HTC ONE S cihazım var ve bunu ROOT etmeyı bılen , anlayan yada yönlendırecek biri var mı?

Anasını satayım UNLOCKROOT dıye bır program vardı Motorola AtriX falan cok guzel ROOT lamıstı ama bunda ıse yaramıyooO

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AasakLie
    AasakLie's avatar
    Erkek

konusu gecmişken bende sorayım bari . sensation xl var bendede bu rootun espirisi ne illa yapmak mı lazım tele ne gibi faydaları var hocam

Belki sihirbaz değildik ama çok şey kaybettik.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

bende de wildfire s var root yaptım ama biraz kastı önce unlock bootloader yapcaksın sonra bikaç kilit daha var onları açıcaksın recovry ile root dosyasını atıp güncelliceksin sonra da su yu.Yeni rom atcaksın olmazsa xtc cihazıyla halletsinler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604677

Adam süper anlatmış, video da var yaparsın heralde.

Bide android kullananlar nerelerde arıyor root yapmayı anlamıyorum.Root ve custom rom işine gireceksen mabedin xda-developers olmalı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacılar 2 hafta bana izin verin sonra oturalım isteyen herkesin telefonunu root yapalım costum rom yükleyelim s-off eng-off yapalım h-bootuna girelim kernel radio atalım amuda kaldıralım :)

ayrıca one s kullanan arkadaş onu bana yolla 1 hafta takılayım root yapar da atarım sana olmaz mı noluur :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?10174-HTC-One-X-Nas%FDl-Rootlan%FDr-ClockworkMOD-Recovery-ve-Custom-ROM-Y%FCklenir linkte anlatılmış ama denemedim ...

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

HTC kullanıp root atacaklar dikkatli olsun htcdev unlock yaptığınız zaman garanti işlemleri için

unroot yapmanız gerekirse bootloaderı kitleseniz dahi RELOCKED yazıyor locked yerine

farkederlerse garanti fln kalmaz heralde :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604677

Adam süper anlatmış, video da var yaparsın heralde.

Bide android kullananlar nerelerde arıyor root yapmayı anlamıyorum.Root ve custom rom işine gireceksen mabedin xda-developers olmalı.

-----------------------------

Hoca site engilizce :D

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

yaa benım amacım ıcındekı su dandırık seylerı sılmek sanırım onun ıcın de ROOT yeterlı olacaktır :)
    ROM la falan zaten ugrasmam :) cunkku beceremem ugrasamam :)

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

htc nin kendi linki

http://www.htcdev.com/ 

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek