HTC One X+ 1200 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Müritler ararken buldum da, sıfır, mağazadan ii paraya satıyolar, yanlız imeisi çakma. Sizce alınır mı? Normal fiyatı 1600 tl felan.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-one-x-plus-plus-64gb-plus-plus-2-yil-kvk-garantili-plus-pluskayitli-plus-plus-elma-bilisim-113231246/detay

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genel olarak bu tarz olaylara güvenmiyorum fakat yine de sana kalmış birşey.. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

fiyat cihaz için çok iyi dahili hafızanın 64gb oldugu düşünülürse birde :)

not satıcı bana sağlam göründü.

Satıcının diğer ürünleri

One X+ Plus 64GB ++ 1 YIL KVK GARANTİLİ++­KAYITLI++ ELMA BİLİŞİM  

1.199 TL

Galaxy 16GB Note II++2 YIL TR GARANTİLİ++ADINIZA FATURALI+3 RENK  

1.349 TL

Galaxy 16GB S3++2 YIL TR GARANTİLİ++ADINIZA FATURALI++ 6 RENK  

1.139 TL

iPhone 5 16GB BEYAZ++TR GARANTİLİ+F­ATURALI++ ELMA BİLİŞİM  

1.450 TL

PanxeR tarafından 27/Haz/13 18:18 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Teşekkürler arkadaşlar, beklesem 1200'e düşer mi peki -normal fiyatlar-, nasıl olsa HTC'nin yeni telefonları çıktı? Ama en fazla 1 ay kadar bekleyebilirim.

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Teşekkürler arkadaşlar, beklesem 1200'e düşer mi peki -normal fiyatlar-, nasıl olsa HTC'nin yeni telefonları çıktı? Ama en fazla 1 ay kadar bekleyebilirim.

Bazı cihazlar için taban fiyat vardır hocam , geçen yıl üretilenlerde artık kolay kolay daha inmez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam fiyat iyi , bu satıcı da saglamdır...

Ben İZMİR deyım ama İSTANBUL dan arayıp konusmuslugum vardı daha once bı kac cıhaz ıcın :)

Fıyatları gayet makul , Ürünlerde gercek ...

Zaten amk Makul olmasa çakmacı olsalar BB Porsche Desıqn ıcın 449 TL isterdı :D

EDİT : Şaka bi yana da bu ne Amk ya :D Yemek falan yapıyormu bu PDesıGn...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-porsche-design-plus-plussiyah-renk-plus-plustr-garantili-plus-pluskayitli-pluselma-bilisim-119609597/detay/

Hee bu arada sana tavsıyem hıc _(H)_a_(T)_i_(C)_e kullandın mı bılmıyorum ama bu aletlerde (Ben One S & One X kullandım) aşırı ısınma ve çok çabuk batarya bitmesı gıbı sorunlar var ... Şahsen bende ıkı cıhazda da bu sorun vardı ... Yanı HTC den bunu alman ıcın Kapasite: 2100 mAh degıl en az NOTE II gibi 3000 - 3100 mah larda olacak kı zevk alasın ...

ARTI (+) Samsung a ılgın nedır bılemem ama alacagın cıhaz da kucuk sayılmaz o yuzden neden NOTE II duusnmuyorsun?

En basıt ornekler batarya ve RAM ... Bunda RAM 1 Gb ıken Note II de 2 GB üstelık cok stabıl calsııyor... (Ortalama 1.80 de 0.50 ile falan calsııyor artık ıyıce oturdu sistem) dıye dusunuyorum ....

Al ikisini kiyas.la ...

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X%2b-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100

JiggSaw tarafından 27/Haz/13 20:50 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Hocam fiyat iyi , bu satıcı da saglamdır...

Ben İZMİR deyım ama İSTANBUL dan arayıp konusmuslugum vardı daha once bı kac cıhaz ıcın :)

Fıyatları gayet makul , Ürünlerde gercek ...

Zaten amk Makul olmasa çakmacı olsalar BB Porsche Desıqn ıcın 449 TL isterdı :D

EDİT : Şaka bi yana da bu ne Amk ya :D Yemek falan yapıyormu bu PDesıGn...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-porsche-design-plus-plussiyah-renk-plus-plustr-garantili-plus-pluskayitli-pluselma-bilisim-119609597/detay/

Hee bu arada sana tavsıyem hıc _(H)_a_(T)_i_(C)_e kullandın mı bılmıyorum ama bu aletlerde (Ben One S & One X kullandım) aşırı ısınma ve çok çabuk batarya bitmesı gıbı sorunlar var ... Şahsen bende ıkı cıhazda da bu sorun vardı ... Yanı HTC den bunu alman ıcın Kapasite: 2100 mAh degıl en az NOTE II gibi 3000 - 3100 mah larda olacak kı zevk alasın ...

ARTI (+) Samsung a ılgın nedır bılemem ama alacagın cıhaz da kucuk sayılmaz o yuzden neden NOTE II duusnmuyorsun?

En basıt ornekler batarya ve RAM ... Bunda RAM 1 Gb ıken Note II de 2 GB üstelık cok stabıl calsııyor... (Ortalama 1.80 de 0.50 ile falan calsııyor artık ıyıce oturdu sistem) dıye dusunuyorum ....

Al ikisini kiyas.la ...

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X%2b-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100

Sağolun hocam bilgilendirmeniz için.

Ben samsung'a hiç alışamadım, muhtemelen de lise 1 de felan herkesin elinde gördüğüm, samsung'un belki de zamanında Türkiye'ye satış rekoru kırdığı kızaklı, modelini hatırlamadığım telefonundan ve kıskandığımdan da olabilir :) Ama ne biliyim çok soğuğum bu telefona karşı. Biraz estetik dışı duruyo gibi.

Onun dışında hocam bi kaç forumda felan okumuştumda one x+ la ısınma ve bataryayı büyük ölçüde çözmüşler galiba. Ve note 2 ile de karşılaştırdım ama samsung olduğundan mıdır nedir Notelara, Padlere de pek alışamadım çokta büyük duruyolar gibime geliyo :( Karşılaştırma da %27 daha büyük diyo tabi hacimsel olarak. Ama dışarıda gördüğüm kadarıyla bi kaç kişide, "Param varken en büyüğünden aldım" dermiş gibi, ilkokulda deneyini yaptığımız plastik bardakla konuşuyormuş gibi oluyo :P

HTC almayı düşünüyorum da bu mağazadan, bir kaç şey sormak istiyorum: Imeinin çakma olması nasıl sorunlar oluşturur? Bildiğim kadarıyla imei aynı ülkede aynı operatörle eşleşince çalıntı gibi mi ne oluyo galiba? :) Biraz açıklayabilir misiniz rica etsem :)

Merak ettiğim bir şey daha var, bu imeiyi nasıl veriyorlar, üretilince verilmiyor mu? Yoksa herhangi bir ülkeye gidince mi veriyorlar bunu?

Ve birde satıcı internetten satış yapıyor mu? Kredi kartıyla taksitli olarak almak istiyorum ama sitesi aktif değil :(

Şimdiden çok sağolun, Saygılar...

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla tahmınım bahsettıgın model D900 , D900i yada E250 dir :) yanı sürmeli dedıgın cıhaz :) Neysee ...

Ben bugune kadar HTC , SAMSUNG , APPLE , MOTOROLA , LG , NOKIA'nın alayını kullanmıs bırı olarak sana SAMSUNG dıyorum... :)
    (Ne kadar kaale alırsan yada almassan da kararına saygım sonsuz ...!)

Adamlar siteden satıs yapıyormu bılmıyorum ama Bunu İstanbul dan bir mürid yada akrabana vss varsa elden aldırarak yapsan daha mantıklı olacaktır... En azından elden kontrol eder alırsın... Bundan zıyade sanalpazar.com vss yoluyla da alırsın ama %5 lik komısyonu %99 sana itelerler (arayıp sorsan sanırım sanal pazar acarlar)

Çakma imeı konusuna gelınce genelde bu işi yapanlar zaten orjınal 1 Tane HTC ONE X+ uzerınden bı 100 - 200 tane kopyalayarak gıdıyorLar , bunu bı kac cıhaza atıp sen gırdıgınde bellı bır sure cıhaz kjayıtlı gozukup sonra hepsı patır patır patlıyor :)

Ama o da sorun degıl yıne yanlıs bılmıyorsam APPLE ve BLACKBERRY harıc tum telefonlara IMEI atılabılıyor... Bu sana bir ıkı ay sonra ExtrA 50 TL ye patlayabılır....

Aynı imei çakışınca telefonun bırısı kapatılır o bır gercek , işte zaten bahsettıgım 1 ımeı den 200 telefona atınca 201 telefonda kayıt dısıdır mantıgıyla kapatılıyor :) O yuzden mesela ben su DuckRock tan telefon aldıgımda elemanlarla konusmustum. Bı tane E250 aldım eskı takoz Nokıa vardı onu kırdım attım E250 yı 6 aydır kullanıyorum (Bı arkadasa verdım kullanıyor) sorun yok ... O konuda telefonun degerı onemlı degıl 50 TL lık telefonda olsa 2050 TL lık telefonda olsa 2 ımeı (aynı olan) telefonların ıkısı de aktıfse bırı kapatılır :) yada her ıkısı bırden :)

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

http://webdensiparis.com/urun/htc-one-x-cep-telefonu--kvk-disbiritor-garantili-cihazdir-_1018370.aspx?CatId=6920&ref=akakce&v=1.2.5

100 lira için riske değmez. Bu modeli kullanıyorum taş gibi telefon hocam. Hiç bir sorunda yaşamadım şimdiye kadar. Aldığımda 1900 lira idi. Belki 100 200 daha düşebilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

http://webdensiparis.com/urun/htc-one-x-cep-telefonu--kvk-disbiritor-garantili-cihazdir-_1018370.aspx?CatId=6920&ref=akakce&v=1.2.5

100 lira için riske değmez. Bu modeli kullanıyorum taş gibi telefon hocam. Hiç bir sorunda yaşamadım şimdiye kadar. Aldığımda 1900 lira idi. Belki 100 200 daha düşebilir.

Farkındamısın hocam senın verdıgın lınktekı cıhaz HTC ONE X

Arkadasın sordugu cıhaz HTC ONE X+ ...!

Bu modelı kullanıyorsun , taş gibi dıyorsun , Sorun yasamıyorsun ama kullandıgın modelle sorulan modelın aynı olup olmadıgını bılmyorsun ki...!

JiggSaw tarafından 27/Haz/13 22:10 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı
    janni bunu yazdı

Farkındamısın hocam senın verdıgın lınktekı cıhaz HTC ONE X

Arkadasın sordugu cıhaz HTC ONE X+ ...!

Bu modelı kullanıyorsun , taş gibi dıyorsun , Sorun yasamıyorsun ama kullandıgın modelle sorulan modelın aynı olup olmadıgını bılmyorsun ki...!

harbiden okumamışım. Plus mış pardon.

Toplam Hit: 2262 Toplam Mesaj: 15