Htc Wildfire S Görüş/Öneri
-
arkadaşlar 1100 olması lazım elimdeki telefon 2 yıldır kullanıyorum ilk defa androidli bi telefon alıcam wildfire s hoşuma gidiyo kullananlar telefon nasıl memnunlar mı vs görüşlerini bildirirse sevinirim fiyat olarakda uygun bulduğunuz yerler varsa tavsiye edebilirsiniz
-
hocam androidi ne için istiyorsun ? wildfire s mi ben olsam onun yerine nokia 701 alırım 700 küsür liraya, simbian belle var. wildfire s kullandım, 1 gün zor gidiyor şarjı, ekstra bir özelliği yok android uygulamarı dışında. fotograf çekim kalitesi bi nokia kadar güzel degil. 1400-1500 lirayı gözden çıkartmadıkca android telefon kesinlikle alınmamasını öneriyorum ki eger sadece kullanıcıyım, eften püften özellikler karma karışık şeyler istemiyorum alıp satmayacagım bozulana kadar kullanacagım diyosan ben her zaman nokia dan yanayım.. htc wildfire s in 80 mb civarında bi hafızası var. yaklaşık olarak 6-7 uygulama kuruyorsun ve hafızası doluyor, uygulamaları kapatmak için task menager isimli bir programa ihtiyac duyuyorsun. yani android deneyimin yoksa bugüne kadar hiç, problem yaşayabilrsin, her özellik için forumlarda araştırma yapman gerekir.
Ha ille de android alacam diyosan htc güzel telefon sorun çıkarmaz ben gayet memnundum ama dedigim gibi nokia ya döndüm tekrar.
-
hocam ne bileyim 580 tlye 6 taksit almayı düşünüyorum şu an
wildfire s görünümü hoşuma gitti hocam nokia istemiyorum sadece bu telefon hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim :) telefonu alırım bozulana kadar gider daha değiştirmem öyle bi huyum kalmadı artık alıp öldürene kullanmak istiyorum fotoğraf çeken sosyal ağlara takılan biri değilim hani yoğun olarak kullanmıcam telefonu beni götürür mü bu telefon
-
Ben kullanıyorum gayet güzel.. Tablet PC den daha çok kullanışlı bence :)
-
3-4 aydır kullanıyorum. Sürekli müzik dinlerim internete bağlanırım dersen şarjı 1 gün gider yok ben arama yapmak mesajlaşmak için kullanırım işim olunca internetimi açar bağlanırım dersen 2 gün felan gider en fazla. internet derken mobil internet wireless açacaksan vay şarjın haline 1 saat wireless aç yarısını götürür full şarjın.
Birde telefon hafızası çok az. son güncelleme ile 120 mb oldu sanırım. Zaten facebook tur google mapstir googleplaydir bunların güncellemesi felan 4 te 1 ini götürür hiç yoktan. Bol bol uygulama yükleyemezsin yani sürekli yetersiz deolama alanı diye uyarır durur seni.
Memnun musun dersen ilk android telefonum olduğu için önceki telefonuma göre tabii ki memnunum ama Biraz daha para koy adam gibi bi telefon al derim.
-
GNDZYRYN bunu yazdı:
-----------------------------3-4 aydır kullanıyorum. Sürekli müzik dinlerim internete bağlanırım dersen şarjı 1 gün gider yok ben arama yapmak mesajlaşmak için kullanırım işim olunca internetimi açar bağlanırım dersen 2 gün felan gider en fazla. internet derken mobil internet wireless açacaksan vay şarjın haline 1 saat wireless aç yarısını götürür full şarjın.
Birde telefon hafızası çok az. son güncelleme ile 120 mb oldu sanırım. Zaten facebook tur google mapstir googleplaydir bunların güncellemesi felan 4 te 1 ini götürür hiç yoktan. Bol bol uygulama yükleyemezsin yani sürekli yetersiz deolama alanı diye uyarır durur seni.
Memnun musun dersen ilk android telefonum olduğu için önceki telefonuma göre tabii ki memnunum ama Biraz daha para koy adam gibi bi telefon al derim.
-----------------------------Demek istediğim şey bu işte. Telefon kötü degil ne bilim bi vodafone 945 alınmaz, ha lg optimus black ler var onu alacagına yine htc yi öneririm ama istediğin kalitede foto çekemezsin, ses seviyesi düşük aramalarda bazen zil sesini duymuyordum ve en kötüsü de bu hafıza işi işte. ama androidler içinde fiyat-özellik grafiği olarak htc wildfire s iyidir. zarar ettim demezsin yani.
-
hafıza kartı takamıyo muyuz
-
veya siz bişey önerin
-
hacım telefon hafızasına kuruluyor uygulamalar. dedigim gibi dahili hafızası 8 gb filan olan bi cihaz bul. ben profesyonel kullanıcı olmadktan sonra nokia dan yanayım
-
Güzel telefondur. Hafıza kartı takılıyor. Kendi hafızası bildiğim kadarıyla 120 mb.
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------hacım telefon hafızasına kuruluyor uygulamalar. dedigim gibi dahili hafızası 8 gb filan olan bi cihaz bul. ben profesyonel kullanıcı olmadktan sonra nokia dan yanayım
-----------------------------hocam aynen dediğin gibi profesyonel kullanmıcaksan al nokia kafan ağrımaz.
ha android alcam diyosan galaxy ace (arkadaş 3 gün önce 12 taksit 600e aldı) ya da huawei ideos x5 (550 civarı) tavsiye ederim.
(ayrıca x5 dealextremeden alınca 360 tlye geliyo bilgine)