HTLDR Eksik...Windows Açılmıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Simdi arkadaslar nasıl oldu bilmiyorum ama pc'yi kapattim...Acilmadi hata verdı...

Windows ailesinden bi dosya silinmiş diyor,pek birsey anlamadım.Sorunda acil oldugu icin hem buraya konuyu acayım dedim,hemde google amcadan bakayım...

Eger halledilebilecek birseyse o dosyayı upload eder misiniz ? ve nereye atacagimida soylerseniz sevinirim :]

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

pardon dostlar....

HTLDR degilmis, hızlı olmaktan bakamadım....

NTLDR  eksik :(

Edit : Başlıgı yönetici arkadaşlar düzeltirse sevinirim...

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

windows cd'sini tak

ilk repeare gir

cd rom dan i386 klasorune dus ms dostan.

copy ntldr c:\

dosya degistirilsin mi diye uyari verir e dersin

sonra tekrardan baslat

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    pc'yi formatladım kurtuldum...en iyi çözüm sanırım buydu :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Ntl dosyasını silince bilgisayar açılmıyor ve format yada repair seçeneklerine başvuruyorsunuz.Çok severim gıcık kaptığım birinin ntl dosyasını silmeyi :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Benım başıma 2 kere geldi

Birinde kendi yazdığım programı yanlışlıkla açınca çöktü.Birinde de tuzağa düştüm.

Onarma yaparak da kurtulabiliyorsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek

dostlar bende hdd herseyı sıldım ama sımdı bu dosya eksık dıyor xp cdsını takıp yapmaya calısıyorum habıre bozuk baska baska dosylar buluyor yukleme yapılamıyor ne yapmam gerek war mı bı yolu yardım edersenız cok sevınırım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    rapist34 bunu yazdı:
    -----------------------------

dostlar bende hdd herseyı sıldım ama sımdı bu dosya eksık dıyor xp cdsını takıp yapmaya calısıyorum habıre bozuk baska baska dosylar buluyor yukleme yapılamıyor ne yapmam gerek war mı bı yolu yardım edersenız cok sevınırım

yeni bi xp cd si dene hocam :)

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek
    Cd bozuk :)

west[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı:
    Cd bozuk :)
    ya 3 tane cd denedim arkadaşlar hatta cd romu bıle deıstırdım yenı cd aldım hep sorun verıyor
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek
    yok bu bilen arkadslar hep wındows yuklenemedı dıo bı dosya bozuk fln dıo yenıden baslatıyorum baska bı dosya ısmı verıyor hep baska dosya ısmı verıyor
Toplam Hit: 3110 Toplam Mesaj: 18