HTLDR Eksik...Windows Açılmıyor...
-
Simdi arkadaslar nasıl oldu bilmiyorum ama pc'yi kapattim...Acilmadi hata verdı...
Windows ailesinden bi dosya silinmiş diyor,pek birsey anlamadım.Sorunda acil oldugu icin hem buraya konuyu acayım dedim,hemde google amcadan bakayım...
Eger halledilebilecek birseyse o dosyayı upload eder misiniz ? ve nereye atacagimida soylerseniz sevinirim :]
-
pardon dostlar....
HTLDR degilmis, hızlı olmaktan bakamadım....
NTLDR eksik :(
Edit : Başlıgı yönetici arkadaşlar düzeltirse sevinirim...
-
windows cd'sini tak
ilk repeare gir
cd rom dan i386 klasorune dus ms dostan.
copy ntldr c:\
dosya degistirilsin mi diye uyari verir e dersin
sonra tekrardan baslat
-
pc'yi formatladım kurtuldum...en iyi çözüm sanırım buydu :(
-
Ntl dosyasını silince bilgisayar açılmıyor ve format yada repair seçeneklerine başvuruyorsunuz.Çok severim gıcık kaptığım birinin ntl dosyasını silmeyi :)
-
Benım başıma 2 kere geldi
Birinde kendi yazdığım programı yanlışlıkla açınca çöktü.Birinde de tuzağa düştüm.
Onarma yaparak da kurtulabiliyorsun.
-
dostlar bende hdd herseyı sıldım ama sımdı bu dosya eksık dıyor xp cdsını takıp yapmaya calısıyorum habıre bozuk baska baska dosylar buluyor yukleme yapılamıyor ne yapmam gerek war mı bı yolu yardım edersenız cok sevınırım
-
rapist34 bunu yazdı:
-----------------------------dostlar bende hdd herseyı sıldım ama sımdı bu dosya eksık dıyor xp cdsını takıp yapmaya calısıyorum habıre bozuk baska baska dosylar buluyor yukleme yapılamıyor ne yapmam gerek war mı bı yolu yardım edersenız cok sevınırım
-----------------------------yeni bi xp cd si dene hocam :)
-
Cd bozuk :)
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
Cd bozuk :)
-----------------------------
ya 3 tane cd denedim arkadaşlar hatta cd romu bıle deıstırdım yenı cd aldım hep sorun verıyor -
yok bu bilen arkadslar hep wındows yuklenemedı dıo bı dosya bozuk fln dıo yenıden baslatıyorum baska bı dosya ısmı verıyor hep baska dosya ısmı verıyor