Html De Flash Bacground Sorunu?? (Yardım)
-
S.a. müridler.. Htmlde flash background kullanıyorum ancak flash üzerine gelen sayfalarda flash istediğim gibi hareketlenmiyor..?
Örnk: www.sezersanli.com
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>szrtasaım</title> <script type="text/javascript" src="js/ufo.js"></script> <script type="text/javascript"> var FO = { movie:"flash/background.swf", width:"100%", height:"100%", majorversion:"8", build:"0", xi:"true", wmode:"transparent" }; UFO.create(FO, "flash-background"); </script> <style> body{ margin:0px; padding:0px; font-family:arial; font-size:80%; overflow:hidden; } #flash-background{ width:100%; height:100%; text-align: center; margin:0px auto; position:absolute; top:0px; z-index:0; } #website{ width:800px; height:400px; text-align:left; margin:30px auto; position:relative; z-index:10000; background-image:url(images/overlay.png); background-repeat:no-repeat; } .text-content{ padding:15px; } </style> </head> <body> <div id="flash-background"></div> <div id="website"> <div class="text-content"> <p>FLASH ARKA PLANIN BU GİBİ ALANLARDADA MOUSE TAKİP ETMESİNİ İSTİYORUM.</p> </div> </div> </body> </html> -
hareket etmeden daha güzel duruyor bence hacı
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
hareket etmeden daha güzel duruyor bence hacı
-----------------------------=) Ben hareket etmesini isyitorum ama yapamadım bi türlü a.q. yardımcı olabilecek bir mürid çıkar inş..
-
up..
-
Hadi be müridler bi el atın çözemedim hala...
-
up..!
-
Sıkıntımı hep birlikte çözene kadar güncel tutacağım :)
-
sanırım yapılmaz yani yapan bi yer gördün mü örnek var mı ? çünkü mouse o alanda flashtan çıkıyor seninde bildiğin gibi, flash ta haliyle mouse kordinatlarını takip edemiyor, o kordinatları flash a aktarman lazım, bunun içinde ne bilim mouse kordinatlarını javayla takip ettirip flash a okutturusan başarırsın sanırım yada öyle bişeyler tam bi fikrim yok. layer mantığı var orda her zaman üst layer alt layerı ezer, bide şu geldi aklıma ama divlerle z-index i eşit yaparsan işe yarar mı bilmem ama birde bunu dene istersen.......
-
Facebook bunu yazdı:
sanırım yapılmaz yani yapan bi yer gördün mü örnek var mı ? çünkü mouse o alanda flashtan çıkıyor seninde bildiğin gibi, flash ta haliyle mouse kordinatlarını takip edemiyor, o kordinatları flash a aktarman lazım, bunun içinde ne bilim mouse kordinatlarını javayla takip ettirip flash a okutturusan başarırsın sanırım yada öyle bişeyler tam bi fikrim yok. layer mantığı var orda her zaman üst layer alt layerı ezer, bide şu geldi aklıma ama divlerle z-index i eşit yaparsan işe yarar mı bilmem ama birde bunu dene istersen.......
-----------------------------Eyv. hocam ilgine.. söylediklerini denicem..
-
sayfayı fla dahil paylaşma şansın varmı?
-
legendary bunu yazdı:
sayfayı fla dahil paylaşma şansın varmı?
-----------------------------Tabi hocam paylaşırım.. Ancak akşama şu anda işteyim..