Http://Www.Dhs.Com.Tr/ Hosting Firmasi Hakkında Bilgisi Olan Varmi
-
Arkadaşlar simdi firma sahibi ile görüstüm bi reseller alacagim. adam ilgili birine benziyor r10net e felan baktim kaliteli bi şikayet gözükmüyor yinede tavsiyesi olan varmidir.
-
r10 üyeliğin var ise MegaTR ye bakmanı tavsiye ederim hocam.
100 GB alan 1000 GB Trafik aylık 20 TL
Bu firmada iyidir bilememde Mega hem kaliteli hem uygun.
-
2-3 sene önce çalışmıştım tavsiye etmem. Lisanssız ürün kullanıyor. Heran baskın yiyebilir. Benim zamanımda berbat bir hizmeti vardı. Şuan nedir ne değildir bilemem. Ama benim karalisteme eklendi kendileri. Vital Hosting var pahalıdır. Hemde çok pahalıdır ama hizmetleri gerçekten muhteşemdir.
-
Anasini satayim yokmu bi düzgün soyle yillik 80 90 liraya 10 20 gb alan alabilecegim saglam bir yer bu ne abi heryer sıkıntılı. 300 500 lirayida ben veremem.
-
sayfa.net i araştır sağlam yerdir. Birde Winmi istiyorsun linuxmu?
ersn tarafından 21/Mar/13 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
4 kişi toplanın 50 TLden megatr den yıllık alın :D
Benimkine ortak yapardım da zaten biri ile ortak kullanıyorum hocam :)
Düzenleme: O değil her hopst konusuna MegaTR ye yazmaya başladım da Mega dan pay aldığım filan yok :D Sadece hizmetleri hoşuma gidiyor :)
kadirozdemir tarafından 21/Mar/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ersn bunu yazdı
sayfa.net i araştır sağlam yerdir. Birde Winmi istiyorsun linuxmu?
linux düsünüyorum. Aliştim kullanimi kolay.
-
birhosting.com çok sağlam bir adamdır kesinlikle tavsiye ederim
-
http://www.hostturka.com/bayi-reseller-hosting.html
Hocam yukarıdaki verdiğim adresi bir incele derim, hatta adamlarla iletişime geçersen belki daha çok yardımcı olur. Zamanında bende almayı düşünmüştüm ancak kendi sunucumu kiralayınca vazgeçmiştim.10GB alan 120 TL yazıyor. Hizmet sözleşmesinde %95.5 uptime oranı ve altına düşerse o ay için para iadesi ve herhangi bir sorun oluşturuğunda teknik destek 48 saat içinde çözemezse, hizmet aldığın 365 gün için ücret iadesi gibi maddeler var. Tabi buradan host alan arkadaşlar varsa daha iyi bilgilendireceklerdir ancak ben yine de yazayım dedim :)
-
dhs ile 1 yıldır çalışıyorum herhangi bir sorunlada karşılaşmadım harun bey var şirketin sahibi her türlü teknik desteğide kendisi veriyor.Pişman olmazsın kısaca 6 sitemde şuan orda barınıyor.
-
EmQceR bunu yazdıdhs ile 1 yıldır çalışıyorum herhangi bir sorunlada karşılaşmadım harun bey var şirketin sahibi her türlü teknik desteğide kendisi veriyor.Pişman olmazsın kısaca 6 sitemde şuan orda barınıyor.
Hoca site isimlerini ozelden yada burdan atabilirmisin. bi iki bakayim. Vallahi dhs için cok iyi şeyler soylemiyorlar fakat cok araştirdim. Kurcaliyorum oradan iyi bi fiyatta göremedim bana uygunluk bakimindan.