Http://Www.Elektrotekno.Com/ Bu Siteye Üyeligi Olan Var Mi? Kayit İcin Referans Kodu Lazim..
-
-
okuyormusun yada çalışıyormusun??
-
ögrenciler olabiliyorsa banada lazım...
Dumlupınar Elektrik -Elektronik müh..edit:
eğer pm olarak gönderebilirseniz daha iyi olur..klup toplantısı varda..:)teşekkürler
-
okuyorum hocam mersin üniversitesi makine müh. bölümünde. burdaki dökümanlardan bazilari bana acil lazimda.. okul e-mail adresinle kaydol diceksen 4-5 güne anca yolluyorlarmis.. bana acil lazim oldugu icin ordan bi üye varsa direk ref alabilirim diye topic actim..
-
yok abi yalan o kurumsal mail adresinden mesaj atın hemen yani okulunzdan aldığınız hemen geliyor 1 yada 2 gün içinde yalnız içerde kredi die birşey var kontur gibi düşün paylaşımlardan yararlandığın zaman düşüyor o kontur yüklemek içinse sitede düzgün paylaşımlar yapman lazım yaptığın paylaşımın güzelliğine göre kredi kazanıyorsun
-
kurumsal maili olmayan napacak birader? mecbur ordan bi eleman bulmam lazim.. benim üni mail de yok?
-
bide o elemanın kredisi olcak :S
-
dogru soylüyorsun ref atmasi icin en az 150 kredisi olmasi gerekiyormus bende yeni ögrendim ama bu problemse ref atmayip istedigim dosyayi benim icin indirsede olur..
http://www.elektrotekno.com/about29368.html
burdaki dosyaya ulasmam lazim..
-
ya bu derslerden ötürü hiç birşeyle ilgilenemiyorum o sitenin üyesiyim ama kredim yok paylaşım yapamadım daha :S cidden yardım etmek isterdim kusura bakma
-
bana da lazım oluo o site ama işte nalet olsun:D
-
banada yollarmısınız arkadaşlar