folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Http://Www.Rapidshare.Com" A Çoğu Zaman Erişemiyorum

Http://Www.Rapidshare.Com" A Çoğu Zaman Erişemiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bi bakıyorum hiç bir sorun yk bağlanıyorum bi bakıyorum erişemiyorum neden böyle olur arkadaşlar ? mesela az önce giriyordum sorun yoktu ama şimdi giremiyorum internet bağlantısını kesim açım değişen bir şey olmuyor sadece pc yi resetlediğim zaman düzeliyor ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bende rapidden dosya indirince %99.9 da takılıyor :S
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

@robion_crusoe, cookileri temizlemeyi dene..

@xpretvison, hocam senin aslında dosyaların inmesinde problem yok, local settings dizini içindeki Temporary Internet Files dizini içindeki content.ie5 e girersen orada indirilmiş dosyanı bulabilirsin.. yol olarak şöyle olacak

Documents and Settings\kullaniciadi\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\

burada boyuta göre arama yaptır. dosya ismi aynı değildir tuhaf karakterler çıkacaktır. boş bir arama yap ve sıralamayı boyuta göre yap. sonra bulursun istediğin dosyayı

diyecektim ama bulamazsın :) yukarıdakiler aklında olsun diye yazdım..

sendeki sorun dosyanın download işlemi bittikten sonra yukarıda yolu olan dizinden nereye kaydetmişsen oraya kopyalanıyor. Eğer kopyalanmıyorsa ki senin ki orada takılıyor muhtemelen o indirilen dosyada virus vardır.O yüzden kopyalanamıyor çünkü av siliyor. ikinci bir alternatif ise kopyaladığı yerdeki partitionda yeterli boş alan yoktur..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ben ayrıca ücretli üyesiyim download a takılma oluyor cookiler ile alakassını anlayamadım üstadım ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

bazen bende de öyle sorunlar oluyordu cookileri temizleyince girebiliyordum... farklı browserlarda denedin mi peki?

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    legion firefox indirince masaüstüne atıyor %99 da takılınca part dosyası oluşuyor o dosyanın .part uzantısını silince normal rar dosyası oluyor bozuk dosyaları koru seçeneğiyle dosyaları çıakrt dersemde bir sorun olmuyyor ancak uğraştırıyor o kadar :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

internet explorer dışındaki firefox ve operada sistem dediğin gibidir. nereye kaydetmişsen direk oraya download edilir. ie nin temp mantığı yoktur..

eğer %99 da kalıyorsa firefoxda o zaman hocam belki bir bug oluşmuş olabilir, firefoxun güncel versiyonunu kullanmayı dene yada tool kullanıyorsan o programı değiştir. bu iş için ayrı downloaderlar var.onlarıda kullanabilirsin. kullandığın downloaderda sorun var büyük ihtimal

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

bazen bende de öyle sorunlar oluyordu cookileri temizleyince girebiliyordum... farklı browserlarda denedin mi peki?

Evet üstadım denedim sonuç yine aynı ne yazıkki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    firewall kullanıyorsan ondan da olabilir?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    firewall kullanıyorsan ondan da olabilir?

Kullanmıyorum üstadım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    aklıma başka birşey gelmiyor şuan hocam.. umarım başka arkadaşlar çözüm bulur.. son olarak erişememe den kastın nedir? sayfa görüntülenemiyor mu diyor?

Toplam Hit: 3294 Toplam Mesaj: 16