Huawei Matebook 14 Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar selam yıllardır laptop kullanmadım.
    Seyahatlerde ya da evde de işlere bakabilmek için bir laptop ihtiyacı doğdu. Normalde evde de ofiste de masaüstü kullanıyorum.
    İhtiyaç genellikle web, word, pdf-tiff(çok sayfalı belgeler), excel vs gibi evrak ve döküman odaklı klasik avukatlık işleri işte. Sadece çok sayfalı dökümanlarda yormasın, sayfalar ve alt+tab geçişlerinde kasmasın yormasın arkada 57 sekme açık durabilsin gibi taleplerim var :)
    Apple çok niyetlendim ama sürekli olara klavye kullanıyorum, klavye kısayollarından da çok faydalandığımdan apple klavyelerini deneyip alışamadım. O yüzden hem görünüş hem de özellik olarak bu model makul geldi. Önerir misiniz?
    Huawei Matebook 14
    İşlemci: Intel Core Ultra 5 125H
    RAM: 16 GB 
    Depolama: 512 GB SSD
    Ekran: 14.2″ OLED
    Grafik: Intel Arc entegre GPU
    Ağırlık: ~1.31 kg 
    Fiyat : 45k civarı 

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

senin için macbook airlar biçilmiş kaftan bence.

Az daha kassan kendini alışırsın veya ne bilim alışmış olduğun kısayol tuş düzenini mapleyip kendine göre düzenleyebilirsin 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Hocam maksimum 1 ayda alisirsin. Windosta CTRL tusu ne ise Macbookta command tusu o dur. bende senin gibiydim. 5 yildir macbook kullaniyorum, windows cihaz gorunce oyun disinda bisi hissetmiyorum. 
    Tasinabilirlik olsun, performans olsun, pil olsun. kalite ve teknik sorun olsun her anlamda macbook oneririm. Windows bana cok hantal geliyor 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mac al hocam m4 işlemciler süper iş görür

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Hocam sakın MAC alma. 

Ben mac air kullanıyorum kardeşim avukat uyap dosyalarının hiç biri doğru düzgün çalışmıyo. 

Dell XPS 13 ve buna benzer şık iş bilgisayarları diye sorarsan yapay zekalara aradığını bulursun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Biz bu yılın başında işyeri için Huawei cihaz aldık. Taşınabilirlik olarak Macbook Air gibi, güzel cihaz. Pil performansı ama bir süre sonra düştü. Onun haricinde güzel cihaz, günlük işleri fazlasıyla görüyor. Geçişlerde takılma falan pek yaşamıyoruz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

matebook alınmaz, macbook air alınır, keyfine bakılır.

sisteme alışman birkaç haftayı bulsa da alıştıktan sonra vazgeçemeyeceksin.

ayrıca herhangi bir sorunla karşılaştığında ya da nasıl yapacağını bilemediğinde chatgptye, geminiye sorabilirsin, saniyeler içinde işini çözersin. ben bile 4 sene sonra hala bazı özellikleri yeni öğreniyorum.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

bir çok laptop la çalıştım ama hiçbiri sağlam ekipmanla donatılmış masa üstü performansı vermiyor . gel gelelim sağa sola götürmelik mecburen yada iş pc ve kişisel pc ayrımı gerektiğinde . bi müddet sonra da batarya karın ağrısı oluyor :D

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

https://www.honor.com/tr/laptops/

ambargo sonrası honor (huawei alt markası) da getirdi laptop ürünlerini türkiye ye tek farkı huawei yerine honor yazıyor.

ancak bence m4 veya m5 mac al geç sen. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

uyap sistemleri kafayı yedirtir adama ne macbooku

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Macbook çok niyetlendim de bilgisi yoktur müridlerin diye yazmadım. Avukatlık işlerinde UYAP diye kullandığımız bir sistem ve buna bağlı birçok program, uygulama, döküman editörü falan var. Bu programlar bakımından macbook insanın ağzına mıçıyor resmen. O yüzden mecbur macbooktan uzaklaştık. Yoksa gönlümüz ondaydı. Bu aleti alacam gibi sanki işimi görecek :)
    Teşekkür ederim yorumlar için var olun.

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1654 Toplam Mesaj: 16
matebook14