Huawei U8850 Vision

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    www.hepsiburada.com/liste/huawei-u8850-vision/productDetails.aspx?productId=telcephuau8850&categoryId=371946&utm_source=display&utm_medium=donanim&utm_campaign=gunun-firsati&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_ds=donanim.cpc.kategori-genel.gunun-firsati&SKU=TELCEPHUAU8850-SG Telefona ihtiyacı olan kaçırmasın derim.300 liraya birakin Android telefon, dokunmatik telefon yok doğru düzgün.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

çizik atayım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

çizik

çift hatlı olsaydı iyiydi bizim pedere tam böle bişey lazım :/

EdepsizPenguen tarafından 30/Tem/13 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    alacak olan acelesi etsin son 5 gün

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

vay amk göz göre göre kaçırcam. gerçi satan kim anlamadım. oyun olmasın? sıfırı kaldı mı bunun?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam sipariş vercem 1 2 güne telefon neyin nesidir. kims satyıyor. sıkıntı çıkarmı ???

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

mail geldi bana da. galiba itenin kampanyası.

para olunca atrix alayım diyorum. gider mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

linki okuttun bana :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

vay amk göz göre göre kaçırcam. gerçi satan kim anlamadım. oyun olmasın? sıfırı kaldı mı bunun?

Ellerinde kalanlari satiyorlar samirim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

biriniz cevap versin alıymmı almıyımmı. detaylı inceleyemiyorum şuan nediyosunuz

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

biriniz cevap versin alıymmı almıyımmı. detaylı inceleyemiyorum şuan nediyosunuz

512 mb ram ve 720p video cekimi var.Görüntulu gorusmede var daha ne olsun bu fiyata? Eger cok oyun meraklisi falan değilsen al derim.

Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 14