Hugo Chavez Öldü
-
Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, kansere yenik düştü. 1999 yılından beri ülkenin başında bulundan lider, 58 yaşında yaşamını yitirdi.
Kaynak:http://www.haberturk.com/dunya/haber/825247-chavez-oldu -
şimdi gördüm bende gercekten vatanını ve milletini seven bir adamdı kominist yada fasist hic farketmez milletini düşünmesi sırf onlar icin karar alması gercekten büyük bir adam oldugunun en büyük kanıtıdır topragı bol olsun...
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
şimdi gördüm bende gercekten vatanını ve milletini seven bir adamdı kominist yada fasist hic farketmez milletini düşünmesi sırf onlar icin karar alması gercekten büyük bir adam oldugunun en büyük kanıtıdır topragı bol olsun...
eyw adam sonucta mucadelesini yapti. birileri gibi daha ulke kurulali 30 sene olmadan teslim etmedi birilerine... dunya buyuk bir insani kaybetti.
sonucta devletini dusunuyordu. -
murathan bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
eyw adam sonucta mucadelesini yapti. birileri gibi daha ulke kurulali 30 sene olmadan teslim etmedi birilerine... dunya buyuk bir insani kaybetti.
sonucta devletini dusunuyordu. -
basimiz sagosun. ulke zor gunler gecirecek ...
halk kendisini cok seviyor.
3 hafta once karakas'taydim.
adam milletin sevgilisi gibi, heryerde duvarlarda onun ismi yazili sprey boyalarla. -
Tamam yakında buraya da amerika özgürlük getirir. Gitti ülke.
-
Huzur içinde yat onurlu lider.
-
weskeyy bunu yazdımurathan bunu yazdı
UzatmaNaciye bunu yazdı
sonucta devletini dusunuyordu.
-----------------
Aynen katılıyorum. -
Tüm dünya duyuyor, tüm dünya hissediyor, Chavez yaşıyor!
kasv4 tarafından 06/Mar/13 08:06 tarihinde düzenlenmiştir -
ülke refaha erecek, komünist zulüm bitecek.
-
bence saygı duyulması gereken bir lider yıllarca amerikaya kafa tuttu halkı onu çok severdi.venezuella yakında amerikan sömürgesi olur