folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hz.Ali"Nin Kılıcı

Hz.Ali"Nin Kılıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçen gün merak ettim hz.ali'nin kılıcı böyle kolye küpe olarak falan takılıyor şekli falan değişik,isim takılmış bu kılıcın bir önemi hikayesi falan var mıdır aydınlatırsanız sevinirim.

bir de bazı peygamberler bazı şeyleri simgeler hani,güzel ses , güzel yüz vb. bunları da nereden bulabilirim yardımcı olun lütfen...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Adının Zülfikâr olduğunu biliyorum.Ve her hücum sırasında dört karış uzarmış..Hz. Ali savaşta kılıcı çekince bitene kadar kınına sokmazmış.. Cok büyük ve keskin bir kılıçmış..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    saklanmış mı peki yani bugüne kalmış mı?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

delikanlı adamın şekil kılıcı misali..

şimşirin ucu yarık versiyonu diyebiliriz.. 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------
    Adının Zülfikâr olduğunu biliyorum.Ve her hücum sırasında dört karış uzarmış..Hz. Ali savaşta kılıcı çekince bitene kadar kınına sokmazmış.. Cok büyük ve keskin bir kılıçmış..

Kılıç uzar mı abi ya?

Adam süper kılıç kullanıyomuş ki yapmış bu ünü. Demir parçasına yüklemeyin adamın hakkını. Adam dememe kızmayın saygım sonsuz. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

LostDream bunu yazdı:
    Adının Zülfikâr olduğunu biliyorum.Ve her hücum sırasında dört karış uzarmış..Hz. Ali savaşta kılıcı çekince bitene kadar kınına sokmazmış.. Cok büyük ve keskin bir kılıçmış..

Kılıç uzar mı abi ya?

Adam süper kılıç kullanıyomuş ki yapmış bu ünü. Demir parçasına yüklemeyin adamın hakkını. Adam dememe kızmayın saygım sonsuz. 

Böyle şeyler vardır hocam ne biliyim örnek olarak Çanakkale savaşındaki toz bulutlarının düşman askerlerini alıp götürmesi gibi inanışlar o tip bişey olsa gerek..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

LostDream bunu yazdı:

Kılıç uzar mı abi ya?

iman gucu:)) Allah vergisi (dalga gecme mayiyetinde deil yanlis anlamayin!)

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

Kılıç uzar mı abi ya?

Konuşmaya çalıştıgın kişilik Allah ın aslanı dediğimiz insan..

umarım hala kazmaca cevap vermezsin.. 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Fatih'in hocası vardı hep anlatırım yav adını unuttum şimdi nasıl unuttum bilmiyorum.

Neyse İstanbul alınır herkes başalr konuşmaya padişahın karşısında işte " Allah  molla hazretlerinden razı olsun o dua etti Allah onu kırmadı onun sayesinde yaptık etti k..."  

(   Çünkü  hoca, evliyadır. Fatih de çok sever hocasını   )    

Fatih kılıcını çeker     sallar. Herkes korkar noluyo diye. Der ki Fatih ; "Bu kılıcın  hakkını verin" 

O değerli insanlar arasında çok iyi savaşçılar da vardı. Hz Ali de çok iyi bir savaşçıydı der tarih. Şimdi kalkıp demire keramet yüklemeyin. O iman dolu adam yaptı ne yaptıysa. Yiğidi öldür hakkını yeme.   

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

Fatih'in hocası vardı hep anlatırım yav adını unuttum şimdi nasıl unuttum bilmiyorum.

Neyse İstanbul alınır herkes başalr konuşmaya padişahın karşısında işte " Allah  molla hazretlerinden razı olsun o dua etti Allah onu kırmadı onun sayesinde yaptık etti k..."  

(   Çünkü  hoca, evliyadır. Fatih de çok sever hocasını   )    

Fatih kılıcını çeker     sallar. Herkes korkar noluyo diye. Der ki Fatih ; "Bu kılıcın  hakkını verin" 

O değerli insanlar arasında çok iyi savaşçılar da vardı. Hz Ali de çok iyi bir savaşçıydı der tarih. Şimdi kalkıp demire keramet yüklemeyin. O iman dolu adam yaptı ne yaptıysa. Yiğidi öldür hakkını yeme.   

:) komiksin adam kılıç hakkında bilgi istemiş bende bildiklerimi yazdım Hz.Aliyi kötülemişim gibi bi anlam mı çıkardın orayı da anlamadım..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    fatihin hocasının ismi AKŞEMSEDDİN
Toplam Hit: 7960 Toplam Mesaj: 32