İbrahim Tatlıses Roj Tv De
-
yaw siz neyden bahsediyosunuz tv'ler bile bir ara bangır bangır bağırıyodu a.q ibo teröristlere yataklıktan polisler tarafından göz altına alındı diye , tabi bizim milletimiz kör olduğu için göremedi , bu adam o.ç. önde gideni hemde , ahmet kayadan farksız.
-
SaKoRa bunu yazdı:
-----------------------------
yaw siz neyden bahsediyosunuz tv'ler bile bir ara bangır bangır bağırıyodu a.q ibo teröristlere yataklıktan polisler tarafından göz altına alındı diye , tabi bizim milletimiz kör olduğu için göremedi , bu adam o.ç. önde gideni hemde , ahmet kayadan farksız.
a.q şurda bişey tartışılıyo araya yine ahmet kaya yı sokuyorsun nie konuyu saptırmaya çalışıyosun ki sen? -
Konuyu saptırmıyorum , tam tersine paragrafımın sonuç bölümünde örnekleme yaptım ;) rahatsız oldun sanırım , sende görmüyomuş gibi yap sittir et.
-
SaKoRa bunu yazdı:
Konuyu saptırmıyorum , tam tersine paragrafımın sonuç bölümünde örnekleme yaptım ;) rahatsız oldun sanırım , sende görmüyomuş gibi yap sittir et.
evet çok rahatsız oldum çünkü farkındaysn burda ilgili video'nun fake olup olmadıgını makarayla karışık tartışıyoruz bi göz at istersen...:) -
Hem O.ç. bayrağı sallıyolar,hem ibo posteri var hem yerde.Hem adamlar şarkı söylüyo,şarkıyla aynı ritimde ve siz buna edit diyosunuz...Bence değil!
-
nakamura2 bunu yazdı:
Hem kürdistan bayrağı sallıyolar,hem ibo posteri var hem yerde.Hem adamlar şarkı söylüyo,şarkıyla aynı ritimde ve siz buna edit diyosunuz...Bence değil!
peki o bordo mavi bayrak ne aga :S benim kafama takılan nokta orası ve birde roj tv amblemine bakarsan tamamen c\p değilmi :S -
lordvader89 bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
Hem kürdistan bayrağı sallıyolar,hem ibo posteri var hem yerde.Hem adamlar şarkı söylüyo,şarkıyla aynı ritimde ve siz buna edit diyosunuz...Bence değil!
peki o bordo mavi bayrak ne aga :S benim kafama takılan nokta orası ve birde roj tv amblemine bakarsan tamamen c\p değilmi :S
Ne bordu bayrağı abi ya alın size ss Üstte kırmızı,altında beyaz onun altında yeşil işte.O.ç. bayrağı!Ne bordosu ne trabzonsporu -
sizin topuklarınız sağlam,kurşun geçirmiyo galiba o piçe sataşılır sövülür mü hiç:))
ben de dahil pılı pırtıyı toplayıp kaçalım,bu terörist topuklarımıza sıkar alim allah
-
bunda hayret edilecek bişiy yok arkadaşım o gavat pkk lı bi kürt piçin teki
-
sarkının sözlerinin anlamı ;
dagların dumanla kardır..
her yer dumandır.. gerillalarım kahramandır , cesaretlidir.. ( PKK )
yer altında duman cıkartın.. ( dagıtın gibisinden )
ewet arkadaslar bu kadar cevirebildim.. yanlısta olabilir... ugrasıp daha çok geniş anlamınıda cıkartabiliriz.. bıraq fake makeyi.. bu tam bir o.ç :) acık acık anlatılıyoo :)
NoT : a.q pezevengi nbe biçi sesi war ya :) boguk ses.. felan ancak bu kadar cevirebildim.. aslında ne demek istedği zaten belli anlamıssınıdır siz onu ;)