folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İbrahim Tatlıses Roj Tv De

İbrahim Tatlıses Roj Tv De

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    yaw siz neyden bahsediyosunuz tv'ler bile bir ara bangır bangır bağırıyodu a.q ibo teröristlere yataklıktan polisler tarafından göz altına alındı diye , tabi bizim milletimiz kör olduğu için göremedi , bu adam o.ç. önde gideni hemde , ahmet kayadan farksız.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SaKoRa bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw siz neyden bahsediyosunuz tv'ler bile bir ara bangır bangır bağırıyodu a.q ibo teröristlere yataklıktan polisler tarafından göz altına alındı diye , tabi bizim milletimiz kör olduğu için göremedi , bu adam o.ç. önde gideni hemde , ahmet kayadan farksız.
    a.q şurda bişey tartışılıyo araya yine ahmet kaya yı sokuyorsun nie konuyu saptırmaya çalışıyosun ki sen?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    Konuyu saptırmıyorum , tam tersine paragrafımın sonuç bölümünde örnekleme yaptım ;) rahatsız oldun sanırım , sende görmüyomuş gibi yap sittir et.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SaKoRa bunu yazdı:
    Konuyu saptırmıyorum , tam tersine paragrafımın sonuç bölümünde örnekleme yaptım ;) rahatsız oldun sanırım , sende görmüyomuş gibi yap sittir et.
    evet çok rahatsız oldum çünkü farkındaysn burda ilgili video'nun fake olup olmadıgını makarayla karışık tartışıyoruz bi göz at istersen...:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hem O.ç. bayrağı sallıyolar,hem ibo posteri var hem yerde.Hem adamlar şarkı söylüyo,şarkıyla aynı ritimde ve siz buna edit diyosunuz...Bence değil!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    Hem kürdistan bayrağı sallıyolar,hem ibo posteri var hem yerde.Hem adamlar şarkı söylüyo,şarkıyla aynı ritimde ve siz buna edit diyosunuz...Bence değil!
    peki o bordo mavi bayrak ne aga :S benim kafama takılan nokta orası ve birde roj tv amblemine bakarsan tamamen c\p değilmi :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    nakamura2 bunu yazdı:
    Hem kürdistan bayrağı sallıyolar,hem ibo posteri var hem yerde.Hem adamlar şarkı söylüyo,şarkıyla aynı ritimde ve siz buna edit diyosunuz...Bence değil!
    peki o bordo mavi bayrak ne aga :S benim kafama takılan nokta orası ve birde roj tv amblemine bakarsan tamamen c\p değilmi :S
    Ne bordu bayrağı abi ya alın size ss Üstte kırmızı,altında beyaz onun altında yeşil işte.O.ç. bayrağı!Ne bordosu ne trabzonsporu  

http://www.resimupload.com/ds412458612_adsızs.html

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

sizin topuklarınız sağlam,kurşun geçirmiyo galiba o piçe sataşılır sövülür mü hiç:))

ben de dahil pılı pırtıyı toplayıp kaçalım,bu terörist topuklarımıza sıkar alim allah

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    bunda hayret edilecek bişiy yok arkadaşım o gavat pkk lı bi kürt piçin teki

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sarkının sözlerinin anlamı ;

dagların dumanla kardır..

her yer dumandır.. gerillalarım kahramandır , cesaretlidir.. ( PKK )

yer altında duman cıkartın.. ( dagıtın gibisinden )

ewet arkadaslar bu kadar cevirebildim.. yanlısta olabilir... ugrasıp daha çok geniş anlamınıda cıkartabiliriz.. bıraq fake makeyi.. bu tam bir o.ç :) acık acık anlatılıyoo :)

NoT : a.q pezevengi nbe biçi sesi war ya :) boguk ses.. felan ancak bu kadar cevirebildim.. aslında ne demek istedği zaten belli anlamıssınıdır siz onu ;)

Yetim düşler bekçisi
Toplam Hit: 6546 Toplam Mesaj: 42