İç Arpacık!
-
arkadaşlar gözüm yaklaşık 2 haftadır şiş doktora gidene kadar teramisin kullandım neyse revire gittim doktor göz kapakçığımı kaldırdı baktı şanssızsın iç arpacık dedi sıcak su bul pamuga dök beklet biraz dedi geçer ama sonra çıkar filan dedi steril bilmem ne yaparsak geçer iltihabı alırız dedi ama sonra bakarız dedi bende tmm dedim çıktım 3 gün önce yine çıktı bu arpacık belirginleşti yani sarımsak basıyorum iyi geliyor biraz ama inmiyor doktor ilaç filanda vermedi sizin tecrübeleriniz nelerdir bir yazarsanız :)
-
Bendede iç arpacık çıktı çok kıl bişey doktor bana bi antibiyotik bi temizleyici damla + göziçi kremi verdi hepsini düzenli kullandım 1 ayda geçti tamamen.Bi de gözlerini parmaklama parmaklarsan daha da beter bi hal alıyor.
-
bana hiç bişey vermedi
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
bana hiç bişey vermedi
-----------------------------Valla hacı damla kullanmadan çok zor geçer diye tahmin ediyorum.Çünkü ben damla kullandığım halde baya uraştırdı.Ve geçse bile daha sonra tekrardan oluyı bikere çıktıysa yandın yani :D bende de tekrar ediyo bazen.
-
ulan o kadar temizim hala geliyor ya töbe töbe
-
hocam adam gibi bi doktora git, bende çıktığında doktor sıcak suyla deilde, aksine soğuk suyla yıkamamı soylemişti, oradaki iltihapmı mikropmu artık neyse o sıcağı gorunce iice yayılıyomuş,
-
eczaneden antibiyotikli göz damlası al günde kullanman gereken miktarı sölerler zaten 3 4 güne kalmaz geçer
-
kardeş aynısı bendede vardı doğal yolların hepsini denedim ama fayda etmedi sonunda gittim hastanede ameliyathanede iğneyle uyuşturup açıp temizlediler ogün bugündür hiç bişey yok.
-
MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş aynısı bendede vardı doğal yolların hepsini denedim ama fayda etmedi sonunda gittim hastanede ameliyathanede iğneyle uyuşturup açıp temizlediler ogün bugündür hiç bişey yok.
-----------------------------nasıl yaptılar hocam acı varmı nerene ne vurdular
-
hocam revire gittim derken, askerde misin sen ?
-
küçükken bendede vardi cok rezil birşey :/ 14 yildir da hiç cikmadi ne yaptikda gecti unutdum saten benimki baya bi durmustu yaptiklarim bi bk yarammiş demeki ondan demsemde olur :D
