İçki Yasağı Yolda Mı?
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------senin önerin ne?
sokaklarda içmek falan zaen yasak senin istediğin ne?
evinde içsin diyosun adam küçük çocuğunun yanında mı içsin ya da karısının yanına evine içmeye adam mı getirsin?
bişey söyle de tmm diyelim bari
kendi istekleri için başkalarının isteklerini kısıtlamaya kimsenin hakkı yok
o zaman ben de ezan yasaklansın istiyorum çok rahatsız oluyorum gürültüsünden
hadi bakalım tepkin ne olur?
-----------------------------Sokakta içmek yasak mı?
Şimdi bir de karşına gürültünün tanımını koyarlar. 120 dB. Eğer ezan sesi ondan yüksekse gereken şikayeti yap o zaman.
-----------------------------Sokakta içmek yasak. İdari para cezası kesiliyor.
Eğlence mekanlarının ses db'si 120 miydi ki 2011 yılından sonra boğazdaki bütün eğlence mekanlarındaki müziğin yasaklanacağı söyleniyor?
-
Sokakta içmek yasak 69 lira cezası var.. Sokaktan kasıt kamuya açık yerlerde..
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------geçen gün yunus ve zabıtalar dolaşıodu 3 kişi oturup vodka içioduk bişi demediler...
kamuya açık dedin yer zaten tüm sokaklar deilmi ?
bide şu eglence yerleri ile olan sorunları anlayamıyorum müzik siz sessiz kısık sesli eglence mekanımı olur..
restoran aç ama yemek servisi etme der gibi bişi...
-
PanxeR bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------Sokakta içmek yasak 69 lira cezası var.. Sokaktan kasıt kamuya açık yerlerde..
-----------------------------geçen gün yunus ve zabıtalar dolaşıodu 3 kişi oturup vodka içioduk bişi demediler...
bide şu eglence yerleri ile olan sorunları anlayamıyorum müzik siz sessiz kısık sesli eglence mekanımı olur..
Her yerde aynı değil Hocam bulunduğun yere göre değişiyo.. Burdada bize polisler söledi cezası var biliyommusunuz diye ordan biliyorum ;) -
alkolü yasaklayana kadar alkolle olusacak tehlikelere ciddi cezalar verseler daha güzel olur. ama böyle kökten yasaklamak sadece daha cok tahrik eder. özellikle genc tayfayı. bu ülkede içipte oturup kalkmasını bilen adam cok var sonucta. hani nerde özgürlük.
yasaklarla kimse ne ders alır nede tecrübe kazanır.
-
içki yasağını bende dört gözle bekliyorum rahmetli rcep yazıcıoğlunun getirdiği gibi bir tedbir bu ülkeye acilen gelmeli...
-
PanxeR bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------sende bizim gibi gel tam reinanın karşısında otur o avrupa biz anadolu geceleri sees tyüzünden uyuyamıyordum. zamanında ya geçen sene yada önceki imza toplattık kontrole gittiler bir iki ceza verdiler. eğleneceksen kapalı mekanda açarsın ses yalıtımın olur dışarı çıkartmazsın sesi. düşün deniz var arada avrupayı aşıp buraya geliyo ses ve uyuyamıuyoruz. çevrede oturanlara yazık.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------sende bizim gibi gel tam reinanın karşısında otur o avrupa biz anadolu geceleri sees tyüzünden uyuyamıyordum. zamanında ya geçen sene yada önceki imza toplattık kontrole gittiler bir iki ceza verdiler. eğleneceksen kapalı mekanda açarsın ses yalıtımın olur dışarı çıkartmazsın sesi. düşün deniz var arada avrupayı aşıp buraya geliyo ses ve uyuyamıuyoruz. çevrede oturanlara yazık.
-----------------------------ses yalıtımı yapılması zaten çok önemli ama reina veya burda bodrum da en çok ceza yiyen mekanlar halikarnas
buralarin simgesi gibi ve açık hava deniz e 0 tekneyle yanaşıp girebilirsin
o adam şimdi napacak üstünü mü kapacak güzelim manzaradan yoksun kalacak bir değeri kalmayacak deniz kenarında olmasının...
kuruçeşme arena war türkiye nin konser verilebilecek en güzel yeri cezalar ile bogusuyor.. oldu konser alanını da kapatalım..
istanbuldakilere bişi diyemem ama nolur kafasını dinlemek isteyen bodrum a gelmesin 24 saat hareketliliğgin müzigin oldu yerdeyim
adam uyuyamıyorum dio lan 3 milyon turist gelio yılda uyumaya mı gelio yaşlıysan git datça ya yada huzur evine..
evde müzik açıyorum 3 kere kavga ettim komşularla adam münübüsçü sabah 6 da bi çalıştırıo arabayı ben odada uyanıyorum ama müzik dinlemek istersem dinleyemiyorum hadi kendi basima ev e taşınsam yalıtım yaparım da nese...
aldım kulaklıgı rahat ettim.
ses ve alkol tartışılır o bölgeye göre olmalıdır . istanbulda boğaz da bi eglence mekanı mümkünatı yok ses i kısamaz..
-
PanxeR bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------ses yalıtımı yapılması zaten çok önemli ama reina veya burda bodrum da en çok ceza yiyen mekanlar halikarnas
buralarin simgesi gibi ve açık hava deniz e 0 tekneyle yanaşıp girebilirsin
o adam şimdi napacak üstünü mü kapacak güzelim manzaradan yoksun kalacak bir değeri kalmayacak deniz kenarında olmasının...
kuruçeşme arena war türkiye nin konser verilebilecek en güzel yeri cezalar ile bogusuyor.. oldu konser alanını da kapatalım..
istanbuldakilere bişi diyemem ama nolur kafasını dinlemek isteyen bodrum a gelmesin 24 saat hareketliliğgin müzigin oldu yerdeyim
adam uyuyamıyorum dio lan 3 milyon turist gelio yılda uyumaya mı gelio yaşlıysan git datça ya yada huzur evine..
evde müzik açıyorum 3 kere kavga ettim komşularla adam münübüsçü sabah 6 da bi çalıştırıo arabayı ben odada uyanıyorum ama müzik dinlemek istersem dinleyemiyorum hadi kendi basima ev e taşınsam yalıtım yaparım da nese...
aldım kulaklıgı rahat ettim.
ses ve alkol tartışılır o bölgeye göre olmalıdır . istanbulda boğaz da bi eglence mekanı mümkünatı yok ses i kısamaz..
-----------------------------hocam yerin altına yapsın mekanını sahil tarafında kurallara göre ses a.sın yerin içinde sonuna kadar açsın. 4 km ödeten müzik yüzünden uyuyamıyorum düşün ne kadar yüksek olduğunu.ç adam para kazanacak diye istanbulun boğaxzının ortasında bu yapılan doğru değildir. çeksin başka yere. boğazdaki birçok eğlence yerinin sesi normal düzeyde bi arena birde reina arena yine gece olunca kesiyo sonra reina başlıyo eziyet bu sadece.
-
-----------------------------hocam yerin altına yapsın mekanını sahil tarafında kurallara göre ses a.sın yerin içinde sonuna kadar açsın. 4 km ödeten müzik yüzünden uyuyamıyorum düşün ne kadar yüksek olduğunu.ç adam para kazanacak diye istanbulun boğaxzının ortasında bu yapılan doğru değildir. çeksin başka yere. boğazdaki birçok eğlence yerinin sesi normal düzeyde bi arena birde reina arena yine gece olunca kesiyo sonra reina başlıyo eziyet bu sadece.
-----------------------------hocam sana anlatmaya çalıstım da o , adam yerin altına yapsın yada üstünü kapatsın bi espirisi kalmıo o mekanın.. güzelim manzaraya sahip yer öle bişi yaparmı
burda çok güzel bi mekan geçen sene yedigi cezalar yüzünden kapatti gitti yıllardır aynı yerde iş yapardı..
biz böle kısıtlayıcı olmaya devam edersek daha çok turist kaptırırız bulgara yunan a .