folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İddaa Tuttu Sonunda Yırttım

İddaa Tuttu Sonunda Yırttım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

qamler herkesten para istion mk :) aha msne girdim 5 snye oldu :D aynen su sekil:D
    Nurky Vs Qamler ...:PppPP

qamler  Aşk Beni:la nurkan
    Aşk Beni:20 ytl
    Aşk Beni:borc gödnersene
     Aşk Beni::D
     C·  ~tbt/Amd'ci Nurky |uA-Curva | | | Tahribat.com  |
     Nurky C·  ~tbt/Amd'ci:cüs amk
     C·  ~tbt/Amd'ci:paran var mı die soruyon mu:D

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    olm sikik bi durumdayım bak bu kardesiniiz kaybedebilrisiniz zaten pederle tartısmaktan saçlarım ağardı daha bu gencecik yasımda bide idam etmesin beni dövmez dövmez daldımıda kimse alamaz elinden 2 sene önce dövmüştüde 1 hafta hastanede yattım amk :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

drexler kumar harbi kötüdür, ben kendi hikayemi anlatayım hepinize ibret olsun. lise1 öğrencisiydim altılı ganyanı merak ediyorum peder feci oynuyor, altılı ganyanı öğrendim harçlık ganyana gidiyordu, o ara okulun kumarcılarını ganyancıda tanıdım sonra zar öğrendik en son poker.. gayrettepede şimdiki burgerking'i esentepeye doğru 1 sokak geçip ilk sağa girince 2. binanın altı mobilyacıydı orası gizli kumarhaneydi, oraya bir sardım 1 sene okul tekrar. Bir hafta feci borçlanmışım 5 gün ot sattırdılar, orada kafama dank etti! Noluyo lan napıyorum ben dedim. gittim ben daha gelmeyecem dedim. Mert diye bir polis memuru vardı o da mekanın müfletası Allahın günü orada nereye çıkıyosun lan dedi, her boku öğrendin, yaşatmazlar lan seni. Bunları söylerken kafam haplıydı, pederin 6 patları ogün yanıma almışım ne olur ne olmaz! Bunlar beni yaşatmayacak dedim, ağzımdan küt diye o laf çıktı gtünüz yiyosa rus ruleti oynayalım. silahı çıkardım 2 kurşun bıraktım çevirdim önce birbirlerine baktılar alaycı .pne gülüşleri gitti. Mekanın sahibi karşıma oturdu önce sen sık dedi sıktım, sonra silahı ona verdim adam kendi kafasına değil benim karın boşluğuma sıktı ve beni Mert denen g.te verdiler, kendini vurdun böyle ifade vereceksin lan yoksa sülaleni temizleriz dedi. O şekilde ifade verdim olay kapandı. Mevzuyu pedere anlattım samsuna yolladı liseyi orada bitirdim. Kumar alışkanlık sigara alkol gibi değil, kendini kontrol edemeyen adam iddia bile oynamasın, bi bakarsın poker masasında evin gidiyor.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    yok iddaa oynıcak param olsa oynıcamda parada yokki amk :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    orena kardesım sende valla cok abartmıssın yok canım benım o kadar buyuk seyle ısım olmaz sana da gecmıs olsun sonucta ben piç olsamda anam babam gunluk 5 vakıt namazında adamlardır ve ıkı yıl erzurumda okudum yanı az cokta olsa dınımıze baglıyızdır  o kadar batmam yazın ıcın tsk

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    drexler ne dion ? yardım edicekmisin ?_ pls :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    hacı sistemli oynayın kaybetmeyin.. yatırdıgınızı geri aLırsınız hic degiLse..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Yaw O Paradan Hayır GeLmez! Bana Ver :P

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    yaptığınız kuponları yazın bi konuyada bizde oynayak yaw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inka_zuba
    inka_zuba's avatar
    Erkek
    lam ben hec idda fılan oynbanam 8.sınıfta (simdik lise 2) arkadaslar oynuyo dıye bı ara bende oynamaya basladım ama o zamanlar ıdda 500 bındı :D oglencıydım okula gıtmeden 500 bın oynardım 4 tane banko mac diyer gun 1-1bucuk mılyon alırdım :D:Dhergun oyle olurdu o zamanlar arsenal fılan bankoydu bılırsınız:D

wista kursun olum herkes:D~/tbt/...!
Toplam Hit: 5145 Toplam Mesaj: 34