İddaa Tüyoları [ ßy Andrei :P ]
-
Konuyu görünce direk atladım. :|
Bugün için en güvendiğim maç:
642 Monaco - Bordeaux Seçim:2
Neden Bordeaux diyen müritler olabilir kısa ve öz açıklama:
Monaco'da orta sahada tam 4 futbolcu cezalı bazı futbolcularda sakat. Geçen sene bordo, monacoya karşı 6-0 kazanmıştı bu sened boş geçmezler. :)
633 G.Saray - Beşiktaş Seçim:1
Bir Fenerbahçeli olarak 1 diyorum :| Fazla söze gerek yok :|
-
iddaa nın yasak olmamasını diliyorum
az para kazanak la :D
bi imza kampanyasımı yapsak iddaa nın yasal olması için :Ç
-
bende tecrübemi paylaşim :D
eğer iddaadan para tutturursanız hemen ardından tutan tüm parayı oyuna basmayın yoksa elinizdekini kaybedersiniz, mesela dün iddaadan tuttuğum tüm paramı bugüne yatırdım ve bugün bitti :s
hırslanmamak gerek
-
'tbt iddaa' msn group kuralım mı? :)
kurdum: group12724@groupsim.com
-
oynıyacaksan sistem veya maç skoru. benim iddaadan kazandığım paranın %60 ını maç skorundan kazandım
-
edit:
Seytanınız bol olsun (: -
Kazanıyom diyenler en fazla kaç para kazandılar ki şimdiye kadar? Boş iş gibi geliyo bana :S
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Kazanıyom diyenler en fazla kaç para kazandılar ki şimdiye kadar? Boş iş gibi geliyo bana :S
-----------------------------1 YTL'ye 625 YTL. ;)
(TBT - İddaa: group12724@groupsim.com) -
5 ytl ye 1240 ytl mi ne kazanmıstık 3 kişi ortak oynayıp :F herkes telefon almıstı xD
-
Ben kazanıyorum. Kazanmayada devam ediyorum. Bugün juve , giresun , milan ve galatasaraydan 440 Euro kazandım. Portodan 40 Eurosunu kaybettim ama bugünkü net karım 300 Euro .Tbt'de bu kadar iddacı olduğunu bilseydim bugünkü tahminlerimi söylerdim. Neyse haftaya herkese vericem tüyoları. İzleyin beni :)