İddalar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

iddaya girermisiniz?? giriosanız anlatın neyine girersiniz neler yaparsınız yada ilginç idda fikirleriniz warmı?? 9999 ytl wersem bok yermisin vs.. vs..

ben bi örnekle baslıyım ...annemle iddaya girdik annem okadar zıplayamazsın dedi bende zıplarım dedim falan sonra işte iş ciddiye bindi sonra ben gerildim bi zıpladım.. öle bi salaklık ki sanki futbol oynuom :S gitdim tum guc avizeye bi koydum :S basım catladı sandımdı a.q..

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    okullarda çok olur böle her halta gaza gelen tipler bizim okulda bir çocukda böle camdan atlamıştı ambulasa binerken ahala abi bak 5 ytl mi alırım diyordu

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    o atzainin arkadası deilmiydi yaw??

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Deli gibi girerim, ama kazanmayacağım iddaya girmem...

Daha dorusu bizdeki bi garip bir durum, kanka-abi bi arkadaşım vardır alper die,

Hayat felsefemiz, "Herhangi bir insan birşeyi yapıyorsa bende yapmalıyım.."

Başıma ne geliosa bu bok yüzünden gelio zaten a.k 9999 ytlyede her boku yerim:D

Yaparsın yapamazsın ayağına, yurdun içinde dinamit yaptım atıldım, Gündüz saat 2 de Koca etapın girişindeki, projektörü çaldım (Ki bu piçlikte jübilemdir...), Hatta otobüs durağı bile çaldım :| (Pardon jübilem buydu:| ) 15 katlı binanın tepesinde, terasın 10 cmlik duvarında bi baştan bi başa yürüdüm. Evde kilitli kaldık die belime bahce hortumu sarıp 60 metreden sallanıp eve girdim :| bunlar hemen aklıma gelenler sırf iddaa, aslında iddada değil, birisi birşeyi yapabiliyorsa bende yapmalıyım felsefesinin bok yemesi :D

Ama memnunum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dalga geçmeyin lan :|

İddaa yüzünden bende camdan atladım :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    üstüme iiddacı yoktur, 19ytl ye bi herifi 10 metreden atlattıktan sonra :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    camdan atlamakta birşey yok atladım ayağı kırdımdı lise 2 de :| o hortum olayını hatırlıyorum hayal meyal 2004 de bahsettiydin sanırım:D ne akla hizmettir :| düşüp kafayı kırsaydın tbt açık olurmuydu:p iddalarınızda ileriyi düşünerek adım atın... 99999 ytl ye kolunu bacağını keser millet , siz kesmeyin :D bir idda vardı halen yapamam... 1 halley i 15 saniyede yiyebilirmisin gibi birşeydi... yenmiyordu:D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:
    -----------------------------
    o atzainin arkadası deilmiydi yaw??
    -----------------------------

bilmiyorum onu da bizim okulda olmuştu böle bir olay mal çocuk salıvermişti aşağı kendini :D 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mAdmAn
    mAdmAn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biz bir arkadaşa kuşun bokunu yalatmıştık hemde sadece 5 ytl:D

irfana burdan slm:d

barnak bassam?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    bir halleyi 15 saniyede yerim deniycem creator gelsin onun karşısında yiyecem deniycem bunu

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

Derste öğretmen civa öldürür falan demişti sonra arkadaşlarla düşündük denesek falan beni gaza getirdiler bi damla civa yutmuştum iddaya bile girmeden ölümüne varmı lan civa yiyen başka:D

Toplam Hit: 3797 Toplam Mesaj: 16