İddalar..
-
iddaya girermisiniz?? giriosanız anlatın neyine girersiniz neler yaparsınız yada ilginç idda fikirleriniz warmı?? 9999 ytl wersem bok yermisin vs.. vs..
ben bi örnekle baslıyım ...annemle iddaya girdik annem okadar zıplayamazsın dedi bende zıplarım dedim falan sonra işte iş ciddiye bindi sonra ben gerildim bi zıpladım.. öle bi salaklık ki sanki futbol oynuom :S gitdim tum guc avizeye bi koydum :S basım catladı sandımdı a.q..
-
okullarda çok olur böle her halta gaza gelen tipler bizim okulda bir çocukda böle camdan atlamıştı ambulasa binerken ahala abi bak 5 ytl mi alırım diyordu
-
o atzainin arkadası deilmiydi yaw??
-
Deli gibi girerim, ama kazanmayacağım iddaya girmem...
Daha dorusu bizdeki bi garip bir durum, kanka-abi bi arkadaşım vardır alper die,
Hayat felsefemiz, "Herhangi bir insan birşeyi yapıyorsa bende yapmalıyım.."
Başıma ne geliosa bu bok yüzünden gelio zaten a.k 9999 ytlyede her boku yerim:D
Yaparsın yapamazsın ayağına, yurdun içinde dinamit yaptım atıldım, Gündüz saat 2 de Koca etapın girişindeki, projektörü çaldım (Ki bu piçlikte jübilemdir...), Hatta otobüs durağı bile çaldım :| (Pardon jübilem buydu:| ) 15 katlı binanın tepesinde, terasın 10 cmlik duvarında bi baştan bi başa yürüdüm. Evde kilitli kaldık die belime bahce hortumu sarıp 60 metreden sallanıp eve girdim :| bunlar hemen aklıma gelenler sırf iddaa, aslında iddada değil, birisi birşeyi yapabiliyorsa bende yapmalıyım felsefesinin bok yemesi :D
Ama memnunum...
-
Dalga geçmeyin lan :|
İddaa yüzünden bende camdan atladım :|
-
üstüme iiddacı yoktur, 19ytl ye bi herifi 10 metreden atlattıktan sonra :|
-
camdan atlamakta birşey yok atladım ayağı kırdımdı lise 2 de :| o hortum olayını hatırlıyorum hayal meyal 2004 de bahsettiydin sanırım:D ne akla hizmettir :| düşüp kafayı kırsaydın tbt açık olurmuydu:p iddalarınızda ileriyi düşünerek adım atın... 99999 ytl ye kolunu bacağını keser millet , siz kesmeyin :D bir idda vardı halen yapamam... 1 halley i 15 saniyede yiyebilirmisin gibi birşeydi... yenmiyordu:D
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
o atzainin arkadası deilmiydi yaw??
-----------------------------bilmiyorum onu da bizim okulda olmuştu böle bir olay mal çocuk salıvermişti aşağı kendini :D
-
biz bir arkadaşa kuşun bokunu yalatmıştık hemde sadece 5 ytl:D
irfana burdan slm:d
-
bir halleyi 15 saniyede yerim deniycem creator gelsin onun karşısında yiyecem deniycem bunu
-
Derste öğretmen civa öldürür falan demişti sonra arkadaşlarla düşündük denesek falan beni gaza getirdiler bi damla civa yutmuştum iddaya bile girmeden ölümüne varmı lan civa yiyen başka:D