İddia Nın Aq
-
kardeşim şu iddaa kadar oç bunun kadar serefsız bırsey olamaz bakın kardesım 250 yatırdım 2.5 mılyar alacagım ama noldu aq bayern munıh yenıldı bu kadar pıclık olabılır mı sen gıt 2 lik 3 luk oran tuttur 1.35 in bokuna kupon yatsın ben eve gıdemem gıtsem benı.... bu ısın aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq aq a q aq aq aq aq aq a q
-
eğed şimdi gördüm yenildi çok acaip iki gol arka arkaya yedi.
-
ya piç resmen yenıldı kendı evınde sampıyonluk yarısı verıyor allah belanı versın pıc kurusu nasıl yenılır ya resmen battım
-
Olm iddia nın ne suçu var? :D
bizim bi arkadaşın yakınının babası oynamış 3 sezon önce milan 1-0 galip palermo karşısında berabere bitse 1 milyar atacak dakka 84 mü ne adam bakmış palermo atak dahi yapamıyo atmış sobaya kuponu dakka 90+2 taak palermo gol adam ağlıcak gibi olmuş aq.
ben arkadaşın yalancısıyım
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------Olm iddia nın ne suçu var? :D
bizim bi arkadaşın yakınının babası oynamış 3 sezon önce milan 1-0 galip palermo karşısında berabere bitse 1 milyar atacak dakka 84 mü ne adam bakmış palermo atak dahi yapamıyo atmış sobaya kuponu dakka 90+2 taak palermo gol adam ağlıcak gibi olmuş aq.
ben arkadaşın yalancısıyım
-----------------------------aynen katılıyom iddia napsın şimdi takım yenilmiş
-
birşeyler yazın içim yanıyor içim resmen şu bayern in aq diğer kuponda tek mactan yatıyor barnsley yenılıyor 100 mılyon gıdıyor goz gore gore bakında ıbret alın oynamayın
-
http://www.fcbayern.t-com.de/ al kay bu siteye :D
-
Haci ben oynarım :D
ben tekniğini öğrendim 8. sınıfta ntfs den :D taktik şu az oyna az yatır az ama öz kazan :D
-
ıddıa nın da aq bayerınde aq gecen hafta piç manchester mıdır ne boktur 2 1 yenılıyor mılana bastım kuponu yırttım piç geldı yendı cıgerım yandı ustune bugun ıkı kuponda tek mactan yatıyor aq aq aq aq aq
hp32 linki verdıgın ii oldu uye olup analarına kufur edecegım
-
sistem oynasaydın keşke tutmazsada para alırdn yazık olmş almanya liginde bi shalkeyle Stuttgarta güven :)
-
abı sıstem oynayamıyorum ne bıleyım nasıl oyananıyor resmen tek mac yuzunden öldum bıttım bak barsnley resmen yenılıyor 100 kagıtta ondan gıdıyor ıddıa oynayanında aq aq aq aq