folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder IDE Harddisk"İ Usb Yoluyla Pc"Ye Bağlama Yardım ..

IDE Harddisk"İ Usb Yoluyla Pc"Ye Bağlama Yardım ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahton
    Sahton's avatar
    Erkek
    Müridler IDE Harddisk'i Usb Yoluyla Pc'ye Bağlamak mümkün mü , mümkünse yardım edebilirmisiniz??

bukadarolurmudemeyinalinsizdedeneyindimiama@windowslive.com uzun kacti biraZ FASTOTTOMAN HOCAMA SELAMLAR :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    gidiyorsun yazıcıogluna bir adet 3,5 inclik hdd kutusu istiyorum ide için diyorsun onlar veriyor.En azından ben öyle yapmıştım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    alırsın hocam harici ide hardisk kutusu koyarsın diskini içine usb den bağlarsın yardımlık bi durum yok yanlış anlamadıysam her yerde satılıyo

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahton
    Sahton's avatar
    Erkek
    Sağolun müridler.... Yardım için teşekkürler..

bukadarolurmudemeyinalinsizdedeneyindimiama@windowslive.com uzun kacti biraZ FASTOTTOMAN HOCAMA SELAMLAR :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    birde kutuya okadar para vermeden bir aparat var usb den ide ye dönüştüren ben onu bulduydum 20 ytl gibi bir şeydi yrn sabah tikana gidince linki ni atarım ben sana

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    gidiyorsun yazıcıogluna bir adet 3,5 inclik hdd kutusu istiyorum ide için diyorsun onlar veriyor.En azından ben öyle yapmıştım
    Yani en basit yolu ne uğraşcan ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

yine yazıcıoğlunda bulabileceğin bir aparat var. adını unuttum şimdi, hem ıde hemde sata hdd leri (cd-rom dahil) o aparata bağlayıp usb ile bilgisayara takabiliyorsun.

edit.

hatta bir iki resim buldum onuda ekleyeyim. aynısını bende kullanıyordum

--------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

aha da link http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=27SLNK16 burdan 20 ytl ye alırsın ben çok araştırdım en ucuz burda buldum diğer sitelerdede var onlar 120 euro filan diolar

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    ManiakRhifat bunu yazdı:

aha da link http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=27SLNK16 burdan 20 ytl ye alırsın ben çok araştırdım en ucuz burda buldum diğer sitelerdede var onlar 120 euro filan diolar

abi resimdeki sadece ide to usb. oliwer'in verdigi hem sata hem ide. benim sata&ide to usb kutunun devre yalan oldu almam lazım da :S hem sata hem ide olursa daha ii olur. bulabilir miyiz böle bişi :S 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    ManiakRhifat bunu yazdı:

aha da link http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=27SLNK16 burdan 20 ytl ye alırsın ben çok araştırdım en ucuz burda buldum diğer sitelerdede var onlar 120 euro filan diolar

abi resimdeki sadece ide to usb. oliwer'in verdigi hem sata hem ide. benim sata&ide to usb kutunun devre yalan oldu almam lazım da :S hem sata hem ide olursa daha ii olur. bulabilir miyiz böle bişi :S

Yok mu bilen :| konu up. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek
    benim sata diskinde data girişinde sorun var sallantıda.giriş kırılırsa yapabilecek bir şey varmı yoksa harddisk çöpemi
Toplam Hit: 8312 Toplam Mesaj: 18