IDM Chrome Sorunu
-
Arkadaşlar ne chromda ne de firefox 7 de idm nin link yakalayıcısı çalışmıyor ! Sürüm 6.07 crackli kullanıyorum. Ayrıca wupload ve hotfile pre var , wuploaddan ctrl c yapıp idmye kopyalıyorum siteyi çekiyor :( yardımcı olabilecek arkadaş varsa teamwiever da var . Kanser oldum allah rızası için bi el atın !
-
idm-indirilenler-seçenekler-genel den hangi tarayıcılar seçili bi kontrol et hocam aklıma başka bişe gelmedi ayrıca chrome da link yakalıyıcısı videoların üstünde değilde sağda solda çıkıyo bende ona gıcık oluyorum firefoxta tam videonun üstünde ayrıca chrome videonun isminide algılamıyo sanırım videoplayback videoplayback1 videoplayback2 diye sıralıyo
-
Hocam safarisinden operasına hepsi seçili ancak yine de seçmiyor ... Amacım video indirmek değil wupload linki var onu indiremiyorum Pfff valla sinirlerim zıplıyor hala çözemedim :(((
-
İlk ve son up
Yok mu ağalar bi el atacak babayiğit ?
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------
İlk ve son up
-----------------------------Firefox'ta\araçlar\eklentiler den IDM cc 7.3.8 sürümüydü sanırsam onu etkinleştirdinizmi bi deneyin...
-
tahref156 bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
İlk ve son up
-----------------------------Firefox'ta\araçlar\eklentiler den IDM cc 7.3.8 sürümüydü sanırsam onu etkinleştirdinizmi bi deneyin...
Aynen hocam galiba sorun burada ... Nasıl düzeltebilirim bu sorunu ??
-
en son sürümü yükleyerek bu sorunu çözebilirsin hocam (İnternet Download menajer 6.07 Build 12 en son gördüğüm sorunsuz bir şekilde ) full bulamazsan pm at hocam link gönderebilirim sana .
-
hacı valla googleye IDM cc 7.3.8 yaz bul bi şekilde indir kur yada o devre dışı yazan yerin alt kısmın da '' yazan şeyine tıkla git oralara kur bişiler yap '' sorunu bulduk en azından...
-
tahref156 bunu yazdı:
hacı valla googleye IDM cc 7.3.8 yaz bul bi şekilde indir kur yada o devre dışı yazan yerin alt kısmın da '' yazan şeyine tıkla git oralara kur bişiler yap '' sorunu bulduk en azından...
İDM cc 7.3.8 ilk defa sen yazıyorsun öğle görüyorum benim bildiğim 6.07.12 ???? bu değil mi en son cıkan bir açıklama yaparsan iyi olur hocam -
güzel müridimiz programından indirin sorunsuz çalışıyor
http://tahribat.com/Forum-Internet-Download-Manager-Surekli-Guncel-Crack-Setup-Crack-Anlatim-144902/
-
cenker_1993 bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
İDM cc 7.3.8 ilk defa sen yazıyorsun öğle görüyorum benim bildiğim 6.07.12 ???? bu değil mi en son cıkan bir açıklama yaparsan iyi olur hocam
-----------------------------Yeğenim hastamısın. Bende ne yazıyorsa onu diyorum. Ben bunun yaratıcısımıyım la töbe töbe.